HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklığı 7 dereceye kadar artacak

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke geneli az bulutlu ve açık, iç kesimler yer yer parçalı bulutlu geçecek.

İlk saatlerde Düzce çevrelerinin, öğleden sonra Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Kastamonu, Muğla ve Antalya'nın iç kesimleri, Bolu ve Karabük'ün güneyi, Çankırı'nın batısı ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hava sıcaklığının, Akdeniz kıyısında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 3-7 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı, zamanla güneydoğu kesimleri ile Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın Doğu Anadolu'nun batı kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusu ile zamanla güneydoğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Afyonkarahisar çevreleri ile Muğla'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Burdur ve Isparta çevreleri ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Çankırı'nın batısı ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde Düzce çevrelerinin, öğleden sonra Bolu ve Karabük'ün güney ile Kastamonu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın; yarın (Cumartesi) Malatya çevrelerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu(30)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kuzeybatı kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı(36)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu(34)

ADANA: Az bulutlu ve açık(35)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra batısının iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı(31)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu(29)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu(33)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık(42)

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler