HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklığı artıyor, birçok bölgede yağış var

Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Ordu, Elazığ, Bingöl, Ağrı ve Muş çevreleri yağışlı geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Ordu, Elazığ, Bingöl, Ağrı ve Muş çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Yağışların; yağmur ve sağanak, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Muş, Ağrı, Van ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, yurt genelinde 2 ila 4 artacak.

Rüzgar ise kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ve Akdeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-ZİRAİ DON RİSKİ-

Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Marmara'nın güneydoğusu ve İç Ege'de hafif yer yer orta kuvvette, İç ve Doğu Anadolu bölgelerinde ise yer yer kuvvetli zirai don riski bulunduğuna dikkat çeken Meteoroloji, dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu. (12)

ANKARA: Az bulutlu. (9)

İZMİR: Az bulutlu. (15)

ADANA: Parçalı yer yer çok bulutlu.(18)

ANTALYA: Az bulutlu. (18)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu.(11)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu. (4)

DİYARBAKIR: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(10)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğusunda hafif yer yer orta kuvvette zirai don riski bulunuyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Hatay çevreleri aralıklı sağanak yağışlı.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, doğusun yer yer parçalı bulutlu. Bölge genelinde orta kuvvette buzlanma ve don olayı ve zirai don riski bulunuyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevreleri aralıklı yağmurlu.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğu kesimleri ile Elazığ, Bingöl, Ağrı ve Muş çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Şırnak çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler