HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklığı Ege ve Akdeniz’de yükselecek

Hava sıcaklığı doğu kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak, Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun doğu kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

[

****](http://havadurumu.mynet.com/?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_havadurumu_leftmenu)

Hava sıcaklığı doğu kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak, Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu (28)

ANKARA: Az bulutlu (31)

İZMİR: Az bulutlu ve açık (31)

ADANA: Parçalı bulutlu (35)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (34)

SAMSUN: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı (25)

ERZURUM: Parçalı bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (23)

DİYARBAKIR: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (33)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

EGE: Kıyı kesimi az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı ve az bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Hatay çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, doğusu parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu, doğusu aralıklı, Samsun ve Ordu çevreleri sabah saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, kuzey ve doğusu (Erzincan, Erzurum, Ağrı, Kars, Ardahan, Iğdır, Bingöl, Tunceli, Muş, Bitlis, Van, Şırnak, Hakkari) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler