HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklığı, iç kesimlerde 1 ila 3 derece artacak

Hava sıcaklığı, iç kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, İç Ege ile Isparta, Burdur'un kuzey ilçeleri, Eskişehir, Konya'nın kuzeyi, Bolu'nun doğusu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Çorum'un kuzeyi, Trabzon'un doğusu, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı bulutlu.(32)

ANKARA: Parçalı az bulutlu. (35)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (34)

ADANA: Az bulutlu ve açık.(38)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu. (38)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (29)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (33)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (42)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölgenin iç kesimlerinin çok bulutlu ve öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Isparta ile öğle saatlerinden sonra Burdur'un kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu'nun doğusu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Trabzon'un doğu ilçeleri, Rize ve Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler