HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre hava durumu şöyle olacak.

ANKARA (ANKA) - Aksaray, Kayseri, Niğde, Nevşehir, Malatya, Kars, Ardahan, Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Doğu Karadeniz ile Kayseri, Niğde ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında, Türkiye genelinde önemli bir değişiklik olmayacak, kuzey, iç ve doğu kesimlerde normalleri civarında, Güney Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, iç ve batı kesimler ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık. (31)

ANKARA: Az bulutlu ve açık. (30)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (34)

ADANA: Parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (35)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (38)

SAMSUN: Parçalı bulutlu. (28)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (24)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (36)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, öğleden sonra Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğu kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Aksaray, Kayseri, Niğde ve Nevşehir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra bölgenin kuzey ve batı kesimleri ile Bingöl, Muş ve Bitlis ile Van'ın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler