HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklığı ülke genelinde artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde artacak.

Hava sıcaklığı ülke genelinde artacak

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile bugün öğle saatlerinde Malatya, Kahramanmaraş, Batman, Mardin, Siirt ve Toroslar mevkii çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Rüzgar ise batı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, iç ve güney kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Ege kıyılarında ise kuvvetli esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık zamanla doğusu parçalı iç kesimleri çok bulutlu, bugün öğle saatlerinde Kahramanmaraş ile Toroslar mevkii kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla doğusu parçalı ve çok bulutlu geçecek.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla az bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bugün akşam saatlerine kadar Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, kuzey kesimleri ile bugün öğle saatlerinde doğusu ve Malatya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu çok bulutlu, bugün öğle saatlerinde Mardin, Batman ve Siirt çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu (19)

ANKARA: Az bulutlu ve açık (23)

İZMİR: Az bulutlu ve açık (26)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (25)

ADANA: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu bugün (Pazar) öğle saatlerinde Toroslar mevkii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (30)

SAMSUN: Parçalı bulutlu (17)

ERZURUM: Parçalı, zamanla çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı (16)

DİYARBAKIR: Parçalı, zamanla çok bulutlu (26)

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler