HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklıkları ülke genelinde azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Ege kıyıları dışındaki tüm bölgeler aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklıkları ülke genelinde azalacak

Yağışlar, sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusunda, öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun batısı, Diyarbakır çevreleri ile Şanlıurfa'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacak.

Hava sıcaklığı, ülke genelinde azalırken mevsim normallerinin 3 ila 6 derece altında seyredecek.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Rüzgar ise genellikle kuzeyli yönlerden, öğle saatlerinden itibaren Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun batısında güneyli, akşam saatlerinden itibaren Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölge geneli yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı, yer yer çok bulutlu, kuzey kesimleri ile zamanla İç Ege aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile zamanla bölge geneli yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölge geneli yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, bölge geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (19)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak yağışlı (20)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu (24)

ANTALYA: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (25)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (26)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (19)

ERZURUM: Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (16)

DİYARBAKIR: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (25)

(AJANSLAR)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler