HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayrünissa Gül'ün yeni stil türbanı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Türkiye'ye yaptığı resmi ziyarette, Kraliçe'den çok Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün kıyafetleri odak noktası oldu. The Times gazetesi, Hayrünnisa Gül için "İslami giysi kullanan ilk fist lady" nitelemesini yaptı ve "Türban, Türk siyasetinde en çok tartışılan konulardan biri olmayı sürdürüyor" diye yazdı.

ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDEKİ YEMEKTEN FOTOĞRAFLAR

HAYRÜNNİSA GÜL'ÜN "BATILI OLMAYAN" GİYİM TARZI

İngiliz gazetesi, ayrıca, Kraliçe ve eşi'nin, "Batı Avrupalı giysi teşvik etmekle tanınan Atatürk'ün mezarını" ziyaret ettikten sonra, eşi "tartışmalı türban" kullanan ve "Batılı kıyafetleri giymemekle bilinen" Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmek üzere ayrıldığına da dikkat çekti.
Hayrünnisa Gül'ün, "İslami giysi kullanan ilk fist lady" olduğuna dikkat çeken gazete, "Türban, ülke laik gururunu İslami kökleri ile barıştırmaya çalışırken Türk siyasetinde en çok tartışılan konulardan biri olmayı sürdürüyor" yorumunu yaptı.

ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDEKİ YEMEKTEN FOTOĞRAFLAR

KIYAFETLER DİLEK HANİF İMZALI

2008 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu'nun 27 Mayıs'taki tanıtımı için yoğun bir tempoda çalışan Dilek Hanif, defile hazırlıklarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün, İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in ziyareti sırasında giyeceği kıyafetleri de hazırladı. Hanif, Gül'e kraliçenin ziyareti için göze batmayan sade ve rafine giysiler hazırladığını belirtti.

ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDEKİ YEMEKTEN FOTOĞRAFLAR

HAYRÜNNİSA GÜL'ÜN TÜRBANI DİKKAT ÇEKTİ
Hayrünnisa Gül'ün kıyafetiyle birlikte iki gündür taktığı türban da ilgi odağı oldu. Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde Kraliçe onuruna verilen yemekte gülkurusu renkli türbanı ile Bursa'daki temaslarında ise beyaz türbanını bağlanma şekli dikkat çekiciydi. Hayrünnisa Gül'ün türbanını farklı bağlama şekli önümüzdeki günlerde moda odacak gibi görünüyor.

ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDEKİ YEMEKTEN FOTOĞRAFLAR

Mynet Haber

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler