HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Her şeyi başlatan fotoğraf' haberine açıklama

17 Aralık'ta İstanbul'da başlatılan yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan Reza Zerrab'ın şoförünün 1 yıl önce paylaştığı fotoğrafların polisi harekete geçirdiği şeklindeki habere açıklama yapıldı.

TEKZİP METNİ

18.12.2013 tarihli Mynet isimli internet haber sitenizde yayınlanan "Her şeyi başlatan fotoğraf" başlıklı haberinizin yapılması/yayınlanması suretiyle kamuoyunu yanlış yönlendirilmiş olup; müvekkilimiz Taşyapı İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Emrullah TURANLI hakkında kamuoyunda haksız bir algı yaratan haberler yayınlanmıştır.

Söz konusu haber ile müvekkile karşı isnat edilen suçla kamuoyunu yanlış yönlendirmeye ve müvekkilimiz hakkında kamuoyunda suç işlenmiş algısı yaratılmaktadır. Haber içeriğinde iddia olunan konular müvekkilimizin hem şahsına hem de ticari hayatına saldırı niteliğindedir. Müvekkilimiz Sn. Emrullah TURANLI’nın bugüne kadar gerçekleştirmiş/gerçekleştirmekte olduğu tüm ticari faaliyetleri ve projeleri yasalara ve mevzuatlara uygundur. Müvekkilimizin soruşturma dosyasında sadece bilgisine başvurulmuştur. Hakkında açılmış bir dava yoktur. Yolsuzluk suçlamaları hukuken ve ahlaken doğru değildir. Hakkımızda açılmış bir dava yokken; haberde hukuki olarak korunan masumiyet karinesi hiçe sayılmıştır.

Müvekkilimizin sadece bilgisine başvurulmasının yolsuzluk yaptığı ithamına dayandırılması kabul edilemeyecek bir ifade olup; müvekkilimizin şeref ve haysiyetini zedeleyici, kişilik haklarına saldırı niteliğindedir. Gerçeklerin gösterilmesi amacı ile işbu tekzip metni kamuoyuna saygı ile duyurulur.

23.01.2014 Emrullah TURANLI Vekili Av. Satılmış ŞAHİN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler