HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HTC One M9, Mobile World Congress'te ilgi çekmeyi başardı

İspanya'da gerçekleştirilen Mobile World Congress'te kullanıcıların karşısına çıkan HTC One M9 beğeni toplamayı başardı. HTC One M9, 2 bin 800 TL'den satışa sunuldu.

HTC One M9, Mobile World Congress'te ilgi çekmeyi başardı

HTC One M9 ön siparişe sunuldu! Tayvanlı teknoloji markası HTC, One M9 Mobile World Congress'te (MWC) tanıtılıyor. Her adımı teknoloji meraklıları tarafından takip edilen firma, HTC One M9 modeliyle akıllı telefon piyasasında ses getirmeye hazırlanıyor. Eski tasarıma sadık kalınan HTC One M9'da qualcomm un 810 yongası ile performans bir kademe üste çıkarılmış gibi gözülüyor. Tasarım olarak One M8’den pek de farklı olmayan HTC One M9‘un donanımsal özellikleri arasında 1080p full HD çözünürlüğünde 5 inç Super LCD3 dokunmatik ekran, Qualcomm’un 64 bitlik yeni yongaseti Snapdragon 810, 3 GB ana bellek, 32 veya 64 GB dâhili depolama alanı.

128 GB’a kadar microSD ile depolama desteği. Çift LED flaş ve 4K çözünürlükte video kaydedebilme özellikleri. 20.7 megapiksel arka kamera, 1080p çözünürlükte video kaydedebilen 4 Ultrapiksel ön kamera ve 2840 mAh batarya da diğer özellikler arasında yer alıyor.

HTC ONE M9 ÖN SİPARİŞE SUNULDU

HTC One M9; Avrupa kıtası için ön siparişe sunuldu. Yeni bir amiral gemisi telefon almak istiyorsanız HTC One M9’a göz atmanızı öneririz.

HTC ONE M9'UN FİYATI NE KADAR?

Mart sonu itibariyle Türkiye de dâhil olmak üzere Dünyanın farklı bölgelerinde satışa çıkacak olan HTC’nin yeni gözdesi One M9, Turkcell’de 2800 TL’den ön siparişe açıldı.

25 Mart tarihine kadar Turkcell üzerinden ön sipariş veren kullanıcılara, 300 TL değerinde bir de hediye çeki verilecek. Turkcell haricindeki operatörler veya zincir teknoloji mağazalarından HTC One M9 konusunda bir hareket görmesek de, fiyatın aynı olacağını söyleyebiliriz.

Yükselen döviz ve tüm Dünyada artan telefon fiyatlarının ülkemize bu denli yansıması ise gerçekten üzücü. HTC’nin yeni amiral gemisi telefonu One M9; 1920x 1080 piksel çözünürlüğe sahip ve 5 inçlik Super LCD 3 ekran ile gelmekte.

HTC ONE M9 ÖN İNCELEME


En Çok Aranan Haberler