HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hürriyet Gazetesi manşetleri her gün Mynet.com'da

Hürriyet Gazetesi manşetleri her gün Mynet.com'da! Hürriyet Gazetesi manşetlerini, ilk sayfasında yer alan haberleri tüm gazetelerle birlikte okumak isterseniz, Mynet.com'dan faydalanabilirsiniz.

Hürriyet Gazetesi manşetleri her gün Mynet.com'da

Hürriyet Gazetesi manşetlerinde hangi haberlerin yer aldığını merak ediyorsanız, Mynet.com'da yer alan Gazeteler sayfasından Hürriyet Gazetesi manşetlerini okuyabilirsiniz. Sadece Hürriyet Gazetesi manşetlerini değil, ilk sayfasında yer alan haberlerin tamamını Mynet.com'dan takip edebilirsiniz. Ulusal gazeteler arasında yer alan Hürriyet Gazetesi'nin manşetlerini gazetenin yayınlanmasının hemen ardından Mynet.com'da bulabilirsiniz. Öte yandan sadece Hürriyet Gazetesi manşetlerini ve ilk sayfalarını da Mynet.com'da bulabilirsiniz.

HÜRRİYET GAZETESİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

Hürriyet Gazetesi gibi Türkiye'de yayımlanan günlük ulusal gazetelerin tamamı Mynet.com'da. Bütün gazetelerin ilk sayfaları, gazete manşetleri Mynet.com'un Gazeteler sayfasından takip edilebiliyor. Mynet.com, tüm gazeteleri size tek bir sayfada sunuyor. Böylece gazeteleri takip etmek için sayfa sayfa dolaşma sıkıntısından kurtulmuş oluyorsunuz. Mynet.com'da; Sabah, Sözcü, Habertürk, Posta, Milliyet, Zaman, Cumhuriyet, Vatan, Akşam, Taraf, Stari Bugün, Takvim, Birgün, Evrensel, Özgür Gündem, Milli Gazetei Ortadoğu, Güneş, Aydınlık, Yeni Akit, Yeni Asya, Yeni Mesaj, Milat, Dünya, Yeni Çağ, Hürriyet Daily News, Daily Sabah, Yeni Şafak, Yurt, Vahdet, Anayurt, Türkiye, Korkusuz, Meydan, Millet, Günboyu, Şok, Dokuz Sütun ve Diriliş Postası gazetelerini takip edebilirsiniz.

HÜRRİYET GAZETESİ

"Türkiye Türklerinden" sloganıyla yayın yapan Hürriyet Gazetesi, Sedat Simavi tarafından kuruldu ve 1 Mayıs 1948 tarihinde, "Ürdün ve Irak orduları Filistin'e girdi" manşetiyle ilk sayısını yayınladı. 1953 yılında Sedat Simavi'nin hayatını kaybetmesinin ardından Hürriyet Gazetesi'nin yönetimini oğulları Haldun Simavi ve Erol Simavi aldı ve gazete bu dönemde de aynı çizgide yayın hayatına devam etti. Ancak 1971 tarihinde Haldun Simavi, Veb Ofset grubunu oluşturarak Hürriyet Gazetesi'nden ayrıldı ve böylece Erol Simavi gazetenin tümüyle kontrolünü ele aldı. Bu tarihten sonra İzmir, Ankara, Adana ve Erzurum'da bürolar açan Hürriyet Gazetesi, 1973 tarihinde ise ofset baskı sistemine geçerek rakipleri karşısında büyük avantaj sağladı.

7 Mart 1990 tarihinde Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu üyesi, yazarı ve eski Genel Yayın Yönetmeni olan Çetin Emeç, arabasına binerken uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitirdi. Hürriyet Gazetesi, 1992 yılında Erol Aksoy, Dinç Bilgin ve Haldun Simavi'nin ortak girişimi haline geldi. Ardından 1994 yılında ie Doğan Yayın Holding Hürriyet Gazetesi'nin %70 hissesini satın aldı. Gazete bugün hala Doğan Yayın Holding bünyesinde faaliyet göstermektedir.

Hürriyet Gazetesi'nde; Taha Akyol, Fatih Çekirge, Ahmet Hakan, Vahap Munyar, Şükrü Küçükşahin, Erdal Sağlam, Erkan Çelebi, Melis Alphan, Osman Müftüoğlu, Selçuk Şirin, Rauf Tamer, Ayşe Aral, Oral Çalışlar, Ayşegül Domaniç Yelçe, Uğur Gürses, Selahattin Duman, Nilgün Tekfidan Gümüş, Noyan Doğan, Faruk Bildirici, Ünal Özüpak, Hakan Ünsal, Cengiz Semercioğlu, Güzin Abla, Nil Karaibrahimgil, Niobe, Onur Baştürk, İzzet Çapa, Yonca Tokbaş, Gökhan Kimsesizcan gibi isimler köşe yazarlığı yapmaktadır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler