HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hüseyin Gülerce: Hiç yaşanmamış sıkıntılara hazır olun

Fethullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen Zaman gazetesi köşe yazarı Hüseyin Gülerce, herkesin Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, hiç yaşanmamış sıkıntılara hazır olması gerektiğini vurguladı.

Hüseyin Gülerce: Hiç yaşanmamış sıkıntılara hazır olun

ANKARA (ANKA) - Gülerce, "Sadece sabredenlerin, üslup güzelliğini koruyanların kazanacağı fırtınaya giriyoruz. Bu fırtınada dostlar kaybedilecek, çürükler ayıklanacak, vefasızlar ortalığa saçılacak. Herkes yerini bulacak" dedi.

Gülerce, Twitter hesabından yaptığı değerlendirmede, bugünkü köşe yazısına atıfta bulunarak, "Sonunda ne olur? Demokrasimiz, milletimiz ve devletimiz bu badireden güçlenerek çıkar" dedi.

Gülerce ayrıca şu ifadeleri takipçileriyle paylaştı:

"Ancak herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara hazır olsun. Sadece sabredenlerin, sağduyu ile hareket edenlerin, üslup güzelliğini koruyanların ve duruşunu bozmayanların kazanacağı fırtınaya giriyoruz. Bu fırtınada dostlar kaybedilecek, çürükler ayıklanacak, vefasızlar ortalığa saçılacak. Herkes yerini bulacak. Sonunda Türkiye kazanacak. Fırtınanın habercisi ben değilim, Sayın Mehmet Ali Şahin ve Sayın Burhan Kuzu. Operasyon yapılacağını 6 ay önceden bilen yazarlara dikkat."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler