HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İBB Başkanı Topbaş, seyyar satıcı Ali Kıtmiz ile telefonla görüştü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih'te zabıtanın müdahale ettiği seyyar satıcı Ali Kıtmir ile telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

İstanbul, (DHA)- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Fatih Balat sahilindeki zabıtalarla kavga eden ve kavganın sonucunda başına aldığı sopa darbesiyle yaralanan seyyar satıcı Ali Kıtmiz'i telefonla arayarak geçimiş olsun dileğinde bulundu. Bir toplantı için yurtdışında olan Topbaş 12 Eylül çarşamba günü olan olayla ilgili Kıtmiz'e zabıtalar tarafından sergilenen davranışı anlayamadığını vurgulayarak, belediyenin vatandaşa hizmet için bulunduğunu söyledi.

Olayı duyduğunda çok üzüldüm belirten Topbaş "Nasıl bir davranış nasıl bir iştir anlamak mümkün değil. Biz yöneticiler olarak sizler için halkımız için varız. Ama malesef bu tip davranışlarda ortaya çıkıyor. Kusura bakmayınız hakkınızı helal ediniz. Orada gereken idari işlem yapılacak ama üzücü bir tablo ortaya çıktı. Buna çok üzüldüm.Büyük geçmiş olsun. Şifa diliyorum." dedi.Kıtmiz deTopbaş'a teşekkürlerini ileterek, "Allah sizden razı olsun, Allah size sıkıntı vermesin." dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler