HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İBB yöneticisinden skandal paylaşım

İBB Haller Müdürlüğü’nde “Gece Amiri” olarak çalıştığı belirtilen Ömer Akbayrak, sosyal medyada, “Sevgili dostlar. CHP açıkça savaş ilan ederek bu hususta elinden geleni ardına koymamaktadır. Meclis’te başladıkları saldırganlıklarını tüm eylem ve söylemleri ile ‘evet’çilerin üzerine çevirmişlerdir. 17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir.” paylaşımı yaptı. İBB tepkiler üzerine Akbayrak'ın görevden alındığını duyurdu.

İBB yöneticisinden skandal paylaşım

İBB çalışanı Ömer Akbayrak’ın facebook paylaşımı şöyle; “Sevgili dostlar. CHP açıkça savaş ilan ederek bu hususta elinden geleni ardına koymamaktadır. Mecliste başladıkları saldırganlıklarını tüm eylem ve söylemleri ile ‘evet’çilerin üzerine çevirmişlerdir. 17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir”.

PAYLAŞIMI SİLDİ

Gelen tepkiler üzerine belediyede amirlik yapan Ömer Akbayrak facebook paylaşımını sildi. Paylaşım silinmeden önceki yorumlar da en az paylaşım kadar tepki topladı.

Sosyal medyadan yazdıklarına gelen tepkiler üzerine ise İBB çalışanı Ömer Akbayrak, "Bunlar bizi denize dökmekten ve savaştan bahsediyorlarsa, biz de savaş hukukundan bahsettik" savunmasını yaptı. Akbayrak, daha sonraki paylaşımında ise "hayır" oyu kullanacaklara "Nemrut" ve "Firavun" benzetmesi yaptı. Kendilerine savaş açıldığını iddia eden Akbayrak, "Onlar savaş açar, biz cihat eder ganimetleri toplarız mahşere kadar" paylaşımında bulundu.

AÇIĞA ALINDI

Bu paylaşımın ardından gazeteciler Büyükşehir Belediyesi basın bürosunu telefon yağmuruna tuttu. Basın bürosundan yapılan açıklamada söz konusu kişinin açığa alındığı, soruşturma başlatıldığı ve paylaşım ile ilgili müfettiş görevlendirildiği bildirildi.

DHA


En Çok Aranan Haberler