HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İBB'de dikkat çeken görevden alma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketlerinden Kültür A.Ş'de genel müdür Nevzat Kütük, görevden alındı. İBB'nin bir iştiraki olan Kültür A.Ş'nin aylık yayınlanan dergisinde ERDO-GONE skandalı yaşanmış ve söz konusu dergi kapatılmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, gerekçe belirtilmedi.

İBB'de dikkat çeken görevden alma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketlerinden Kültür A.Ş'de genel müdür Nevzat Kütük, görevden alındı.

Geçtiğimiz aylarda İBB'nin bir iştiraki olan Kültür A.Ş'nin aylık yayınlanan dergisinde ERDO-GONE skandalı yaşanmış ve söz konusu dergi kapatılmıştı.

1453 İstanbul Kültür ve Sanat Dergisi'nin 27. sayısındaki skandalın ortaya çıkarılmasının ardından dergi yayın hayatına son vermişti.

SEMİH TERZİ'NİN BALDIZI KÜLTÜR AŞ'DE

Bu hafta da darbeci Semih Terzi'nin eşi Nazire Terzi'nin kardeşi Ayşegül Albayrak'ın İBB Kültür A.Ş Genel Müdürü'nün özel kalemi olarak görev yaptığı ortaya çıkmıştı.

NEVZAT KÜTÜK KİMDİR?

1946 yılında Çorum'da doğdu. 1972 yılında İstanbul Yüksek İslâm Enstitüsü'nden mezun oldu.

Memuriyet görevine Çorum’da murakıp olarak başladı. 1977 yılında Çorum Ticaret Lisesi'nde öğretmenlik görevini yürütürken eş zamanlı olarak SEKA Kâğıt Fabrikası'nda çalışmaya başladı. Balıkesir, Afyon, Kastamonu, Çaycuma SEKA Fabrikaları’nda Müdür Yardımcılığı görevleri yaptı.

1993 yılında sürdürmekte olduğu SEKA Genel Müdürlüğü Pazarlama Müdürlüğü görevinden ayrılarak, Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi A.Ş.’de Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi.

1995-2000 yılları arasında Yeni Şafak Gazetesi Genel Müdürlüğü yaptı. 2000 yılında gazetedeki görevinden ayrılarak bir ihracat firmasında koordinatörlük görevini üstlendi.

SEKA Yönetim Kurulu Üyeliği, Kıbrıs Türk Denizcilik İşletmesi A.Ş. Genel Müdürlüğü ve GALERİA Genel Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.


En Çok Aranan Haberler