HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde 2. bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı

İçerde 2. bölüm fragmanı ilk bölümün sonunda yayınlandı. İlk bölümüyle büyük ilgi ve beğeni toplayan dizi hakkında yeni detaylar İçerde 2. bölüm fragmanı ile izleyicilere sunuldu. Peki neler olacak?

İçerde 2. bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı

İçerde 2. bölüm fragmanı için izleyicilerin beklemesine gerek kalmadı. Yeni yayın döneminde Show TV'de ekrana gelmeye başlayan yeni dizi ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kitlerken, yaşananların ardından hemen herkes dizinin yeni bölümünü merak etmeye başladı. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizide yaşananlar büyük heyecana neden oldu. Dizinin hemen sonrasında İçerde 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler yaşanacağını merak edenler, bu fragmanın yayınlanmasının ardından gelecek bölümden ilk ipuçlarını edinmiş oldu. Çiçeği burnunda dizinin fragmanı gelecek bölümün de oldukça hareketli geçeceğinin sinyallerini verdi. Ünlü genç isimleri ve televizyonun tecrübeli isimlerini bir araya getiren dizide özellikle genç kızların yakın takibinde olan Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin sahnelerine ilgi büyük oldu. Amaçları doğrultusunda devam eden iki gencin hikayesinin anlatıldığı İçerde dizisinin ilk bölümünde Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz rekabet içerisindedirler... Dizinin konusunun kendini hemen ele vermemesi ve izleyenleri sürpriz sahnelerle şaşırtması takipçilerini kotuklarına kitlemeye yetti. Ekranların yeni dizisi Pazartesi günlerinin vazgeçilmezlerinden olmaya şimdiden aday olarak gösterilmeye başlandı. İçerde 2. bölüm fragmanı yayınlanması sonrasında, yeni bölümde yaşanacakları haberimizden öğrenebilirsiniz. Ayrıca İçerde 2. bölüm fragman videosunu da haberimizin sonunda bulabilirsiniz.

İÇERDE 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İçerde dizisi ilk bölümde yaşanan gelişmelerle izleyenleri etkisi altına almayı başardı. Polis Akademisi'nin iki başarılı öğrencisi Sarp ve Mert birbirlerinin yaptıklarından habersiz, ancak rekabet içerisinde iki gençtir. Aslında kardeş olan ancak bundan habersiz olan iki kardeş kendi yollarında emin adımlarla ilerlemektedir. İlk bölümde Sarp'ın hapishanede kavga sahnesi ile Mert'in kapkaççıları yakaladığı sahne izleyenleri etkilemişti. Kimi kesimlerden eleştiriler alsa da, genel olarak bir beğeni söz konusu... Yeni bölümde hikayede heyecan kaldığı bölümden devam edecek. Polis okulunun en başarlı öğrencisi olmasına karşın Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf ile anlaşmasının ardından önce okuldan atılan, ardından ise hapishaneye düşen ve bir yılını burada geçiren Sarp, anlaştıkları gibi yer altı dünyasına sızmayı başardı. Diğer yandan mafya babası Celal'in adamı olan Mert'te Emniyet'e sızmayı başardı. İkisi de bulundukları alanlarda isim yapmaya başladılar.

İçerde 2. bölümde Yusuf, Sarp'ı tebrik eder. Diğer yandan Celal de Mert'i yanına çağırır ve manevi kızı Melek ile birlikte üç kişilik bir görüşe yaparlar. O da Mert'i tebrik eder. Ancak bu görüşmenin kendileri için veda olduğunu söyler. Hem Sarp, hem de Mert görüşmeleri sonunda artık kendi başlarının çaresine bakmak zorundadırlar. Bu da artık daha dikkatli olmalarını gerektirir. Bir yandan kendilerine verilen görevi yerine getirirlerken, diğer yandan hayatlarına dair hiç bilmedikleri şeyler birer birer karşılarına çıkmaya başlayacaktır.

İÇERDE DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCULARI

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Bir Ay Yapım projesi olan İçerde dizisinin yapımcılığını Kerem Çatay üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu dizinin senaryosunu ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Nihal Koldaş ve Rıza Kocaoğlu yer alıyor.

İçerde 2. Bölüm Fragmanı:


En Çok Aranan Haberler