HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İdil'de 8 gün önce yaralanan polis Tayfun Yüce şehit oldu

Yaralan polis memuru Tayfun Yüce, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit oldu.

İdil'de 8 gün önce yaralanan polis Tayfun Yüce şehit oldu

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde 8 gün önce PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının zırhlı ekip aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan polis memuru Tayfun Yüce, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit oldu.

Atakent Mahallesi Alanya Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan 24 yaşındaki polis memuru, GATA'daki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Şehit polisin naaşı, memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde toprağa verilecek.

Şırnak'ın İdil ilçesinde 1 Şubat'ta, PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının zırhlı ekip aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan iki polis memuru, İdil Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinin ardından helikopterle Şırnak Asker Hastanesine, daha sonra da GATA'ya sevk edilmişti.

BABA EVİNE TAZİYE ÇADIRI KURULDU

Emek Mahallesi'nde oturan aileye acı haberi gece yarısı şehidin amcası Nazım Yüce verdi. 4 çocuk sahibi baba Tahir ile anne Elif acı haberle yıkıldı. Haberi duyan komşuları ve yakınları eve akın etti. Bir süre sonra emniyet yetkilileri de sağlık ekipleriyle eve gelerek aileye başsağlığı diledi. Türk bayraklarıyla donatılan şehidin baba evine taziye çadırı kuruldu.

NİSAN'DA DÜĞÜNÜ VARDI

Şehit Tayfun Yüce'nin 4 yıllık polis memuru olduğu ve ilk görev yeri olan Kahramanmaraş'tan geçen sene Şırnak'ın İdil İlçesi'ne atandığı belirtildi. Şehidin ayrıca bir yıl önce Ceyhan Belediyesi'nin etüt merkezinde görev yapan öğretmen Nurşin Güven ile nişanlandığı ve nisan ayında da evlenecekleri öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler