HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İDO'nun seferleri iptal edildi

Marmara'da etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO'nun bazı seferleri iptal edildi.

İDO'nun seferleri iptal edildi

İDO'dan yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiği bildirildi. İptal edilen seferler ise şöyle: "07.00 Yenikapi - Bandirma Hızlı Feribot 07.30 Bandirma - Yenikapi - Bostanci Deniz Otobüsü 08.00 Bursa-Kabatas Deniz Otobüsü 08.30 Armutlu - Armutlu T.K. - Yenikapi - Bostanci Deniz Otobüsü 09.30 Bursa - Kadiköy - Kabatas Deniz Otobüsü 10.10 Kabatas - Kadiköy - Bursa Deniz Otobüsü 18.30 Bandirma - Yenikapi Hızlı Feribot

ÇANAKKALE'DE FIRTINA ENGELİ

Bu arada Kuzey Ege'de şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Fırtına nedeniyle GESTAŞ AŞ tarafından yapılan Lapseki - Gelibolu hattındaki deniz ulaşımı geçici iptal edildi.

Çanakkale Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, saatteki hızı 70 kilometreye ulaşan fırtınanın gün içinde devam edeceğini, akşam saatlerine doğru fırtınanın hızının 90 kilometreye ulaşacağını bildirdi.

Yetkililer, kuzeydoğu yönden gelen fırtınanın yarın akşam saatlerine kadar Marmara ve Kuzey Ege'de hakim olacağını kaydetti.

YURTTA HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve doğusu ile akşam saatlerinden sonra güneybatısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ülkemizin güneyinde yağmur ve sağanak, Karadeniz kıyılarında yağmur ve karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde olması beklenen yağışların; Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli, Rize ve Artvin'de çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde hissedilir derecede (6 ila 10) azalacak. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak (30-70 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 5
İstanbul: Çok bulutlu, sabah ilk saatlerde hafif yağmur ve sağanak yağışlı 7
İzmir: Parçalı çok bulutlu 12
Adana: Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 22
Antalya: Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 21
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar yağmur ve karla karışık yağmurlu 6
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı (Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor) 7
Erzurum: Parçalı çok bulutlu ve kar yağışlı 1
Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu 14

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler