HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İETT'den '1 Mayıs' açıklaması

İETT, 1 Mayıs Pazartesi günü (bugün) yapılacak seferler için açıklama yaptı. İETT'nin yaptığı açıklamada, "1 Mayıs Pazartesi günü seferlerimiz, cumartesi günü tarifesine göre yapılacaktır." denildi. İstanbul'da "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında bugün bazı caddeler de trafiğe kapatılacak. Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde ise Tarlabaşı Bulvarı, Mete, Gümüşsuyu,Sıra Selviler, Halaskargazi ve Cumhuriyet caddeleri trafiğe kapatılacak.

İETT'den '1 Mayıs' açıklaması

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), resmi tatil olan 1 Mayıs Pazartesi günü yapılacak seferler hakkında açıklama yaptı.

İETT'nin yaptığı açıklamada, "1 Mayıs Pazartesi günü seferlerimiz, cumartesi günü tarifesine göre yapılacaktır." denildi.

BAZI CADDELER TRAFİĞE KAPATILACAK

İstanbul'da "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında bugün bazı caddeler trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre kentte, etkinliklerde alınacak emniyet tedbirleri kapsamında saat 05.00'ten etkinlik bitimine kadar Bakırköy ilçesinde İncirli Caddesi, Olgunlar Sokak, İsmail Erez Bulvarı, Ekrem Kurt Bulvarı, Fikret Yüzatlı Caddesi, Bahçesaray Sokak, Sayfiye Sokak, Pembeay Sokak, Pelinli Sokak ve Akıl Hastanesi Caddesi trafiğe kapatılacak.

İlçede alternatif güzergah olarak, D-100 Kuzey Güney, Sahil Kennedy, Yüce Tarla, İskele, Prof. Turan Güneş, Karabal ve Dr. Tevfik Sağlam caddeleri kullanılacak.

Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde ise Tarlabaşı Bulvarı, Mete, Gümüşsuyu,Sıra Selviler, Halaskargazi ve Cumhuriyet caddeleri trafiğe kapatılacak.


En Çok Aranan Haberler