HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İleri sürüş tekniği öğreten eğitmen polis gündem yarattı

Sosyal medya, polislere ileri sürüş tekniği veren, işini aşkla yapan bu eğitmeni konuşuyor. Eğitmenin, araca olduğu yerde daire çizdirmesinden sonra aldığı keyfi ve anlatımı sosyal medyayı salladı.

Polislerin iyi araç kullanması gerekir. Gerek sürüş kabiliyeti gerek hızlı ve kontrollü olabilmek gerekse takip olayları için polislere ileri sürüş teknikleri öğretiliyor. Sosyal medyada, dün geceden beri binlerce beğeni ve paylaşım alan video izlenme rekorları kırdı.

'TADI DA ORDA ZATEN'

Araçta biri eğitmen 4 polis ileri sürü tekniği öğreniyor. Ancak eğitmenin işini aşkla yapması ve araç içerisindeki polislerin şaşkınlığı güzel ve komik görüntüleri de bir araya getirdi. Eğitmen polis, aracı süratli bir şekilde geri viteste giderken bir anda daire çizerek dönmesi polisleri şaşkına uğrattı. Eğitmen, aracı çevirmesinden sonra ‘Debriyaja basıp direksiyonu atıyoruz. Bakın direksiyonu sert attım. Esas espri de o zaten, bu işin tadı da o' sözlerinden sonra, polislerin işini aşkla yapan polislere bakışı oldukça komik anlara sahne oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler