HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlker Başbuğ cezaevindeki duvarına bu kapağı astı

Silivri Cezaevi'nde inceleme yapan Meclis heyeti ilginç gözlemlerle döndü.

İlker Başbuğ cezaevindeki duvarına bu kapağı astı

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ ile diğer emekli orgenerallerin kaldığı koğuşun duvarında asılı olan Gırgır ve Zaman'ın kapağı milletvekillerinin dikkatini çekti.

Silivri Cezaevi’nde inceleme yapan Meclis heyeti ilginç gözlemlerle döndü. Eski GenelkurmayBaşkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ ile diğer emekli orgenerallerin kaldığı koğuşun duvarında asılı olan Zaman Gazetesi'nin sayfası ve Gırgır’ın kapağı milletvekillerinin dikkatini çekti.

AK Parti Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu başkanlığında geçen hafta inceleme yapan Alt Komisyon’da yer alan CHPMilletvekili Veli Ağbaba, cezaevi gözlemlerini şöyle anlattı:

“ Doğu Perinçek ve akadaşlarının kaldığı koğuşta duvarda Türk Bayrağı ve andımız asılı, bolca kitap bulunuyor, eski bir TV var. Su bidonlarına sopa eklenerek halter yapılmış. ”

“İlker Başbuğ, Tuncer Kılınç ve Hurşit Tolon’un yaşadığı koğuşta Atatürk portresi, andımız, İstiklal Marşı bulunuyor. Gırgır ve Zaman gazetesinin fotoğrafını asmışlar. (Gırgır) Orduevine giren mollalar ve arkalarında bunu denetleyen askerler çizilmiş. Zaman’da ise ‘Darbe savcılarına tenzili rütbe’ yazıyor. Darbe davalarını yürüten savcıların sürgün haberi bu.

En Çok Aranan Haberler