HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Instagram Facebook çöktü mü? Facebook ile Instagram neden çalışmıyor?

Instagram ve Facebook'ta an itibariyle bazı sıkıntılar yaşanıyor. Facebook, ana sayfa problemleri yaşanırken Instagram'da paylaşımlar yapılamıyor. Instagram Facebook çöktü mü sorusu ile ilgili internette sorgu yapıldığında Instagram ve Facebook için herhangi bir sunucu problemi olmadığı görülüyor. Peki, Facebook'a ve Instagram'a neden girilmiyor?

Instagram Facebook çöktü mü? Facebook ile Instagram neden çalışmıyor?

Facebook'un çalışmaması sonucuyla Facebook çöktü mü ve Instagram çöktü mü sorusu soruluyor. Şirketlerin yaptığı açıklamayla herhangi bir problem yaşanmadığını, sadece anlık bir durum olduğunu görüyoruz. Facebook 'bakım yaptık' açıklamasını yaparken Instagram ile ilgili herhangi bir açıklama görülmedi. Facebook çöktü mü ve Facebook'a neden girilmiyor sorusu ile ilgili resmi kaynaklardan da 'erişilebilir' olduğu teyit edildi.

FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ? INSTAGRAM'A NEDEN GİRİLMİYOR?

İnsanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını sağlayan sosyal ağ Facebook'ta erişim sorunu yaşanıyor. Facebook hesaplarına giremiyen kullanıcılar çözümü internette aramaya başladı.

Diğer yandan İnstagram'da da erişim sorunu olduğu görüldü. Şu ana kadar Facebook'tan resmi bir açıklama gelmedi.

FACEBOOK NEDEN ÇALIŞMADI?

Görünüşe göre sunucu bazlı bir problem değildi. Ana sayfa ve profil sayfasında eklenecek bazı yenilikler duyurulmuştu ve anlık bir bakım problemi olabilir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler