HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnternetten tatil programı mı yapıyorsunuz? Öyleyse bunlara dikkat!

İnternetten tatil programı mı yapıyorsunuz? Öyleyse bunlara dikkat!

Her işimizi online olarak yaptığımız, bir tıkla konser bileti, bir tıkla kitap satın alabildiğimiz, tatil planlarımızı yerimizden kalkmadan yapabildiğimiz dönemlerdeyiz. Teknolojinin her imkanından sonuna kadar faydalanmaya devam, ama bazı noktalara dikkat etmekte de yarar var. Tatil planı yapanlara altın niteliğinde tavsiyeler;

Fiyat farkı ödeme güvencesi

Bir tatilci için konaklama satın aldığı bir tatili, başka bir yerde daha ucuza görmek kâbus olsa gerek. Bunu yaşamamak için aynı dönemde bir oteli daha ucuza satın alan misafirlerine aradaki fiyat farkını ödeyen ve en iyi fiyat garantisini veren bir tur şirketi tercih etmelisiniz.

Sansürsüz yorum güvencesi

Tatilinizi objektif yorumlar ışığında seçmek istersiniz değil mi? Tercih ettiğiniz tur şirketinin tüm otellerle ilgili yorumlara sansürsüz olarak yer verdiğinden emin olun. Doğru ve size en uygun tercihi yapabilmeniz için hiçbir yorumun sansürlenemez ve değiştirilemez olması şart.

Erken rezervasyonda en avantajlı fiyat güvencesi

Hepimizin tercihi erken rezervasyonlar. Erken rezervasyon döneminde aldığınız bir otelin fiyatı daha sonra düşerse, aradaki farkı tur şirketi ödemelidir.

Basın ve yayın hatası güvencesi

Gideceğiniz oteli seçtiniz, tatil için gün saymaya başladınız. Tatili hayata geçirmek için onaylamanız gereken belgelerde yer alan bilgilerin sade ve şeffaf bir dille yazılmış olması önemlidir. Süslü cümlelerle karmaşık hale getirilmiş belgeler, basın ve yayın hatasından kaynaklı yanlışlıkları doğurabilir. Bu durumda mağdur olan siz olmamalısınız.

Net ve anlaşılır bilgi alma güvencesi

Otel ve tur konseptleri hakkında anlaşılır bilgiye ulaşmaya her zaman hakkınız vardır. ‘’Her şey dahil konsepte ne dahil, yarım pansiyon ne demek?’’ gibi soruların cevaplarını net olarak alın. Otellerin sadece fiyatlarını değil, tüm detay bilgilerini karşılaştırın. Kısacası; neyi satın aldığınızı iyice öğrenin.

Soruna hızlı müdahale güvencesi

Tatiliniz boyunca karşılaştığınız tüm sorunlarda tur şirketiniz yanınızda olmalı. Tatilinizin başından sonuna kadar sizinle iletişimi sürdüren bir şirket, tatil süresince kendinizi daha güvende ve iyi hissetmenizi sağlar.

Para puan kullanım güvencesi

Avantajları olan, satın aldığınız her tatil için puan kazandıran ve size her tatili bir öncekinden daha avantajlı hale getiren tur şirketlerini tercih etmelisiniz.

Sigorta Güvencesi

Son anda karşılaşabileceğiniz bir aksilik, hastalık, önemli bir toplantı olasılıklarına karşı tedbiri elden bırakmamalısınız. Sigorta şirketleri, misafirlerine koşulsuz iptal hakkıyla birlikte ödediği parayı geri ödeme garantisi sunar. Tatilinize 72 saat kalsa bile koşulsuz olarak tatili iptal etme hakkınız vardır.

Tüm bu tatilci haklarını bir arada bulabileceğiniz, size en keyifli ve en güvenilir tatil fırsatlarını sunan Gezinomi ile tanıştınız mı? "Her gün tatil olsa" diyeceğiniz tüm fırsatlar ve çok daha fazlası için tıklayın.

.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler