HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihar girişiminde bulunan genç krize girdi!

Şanlıurfa’da uzun süredir işsiz olduğu belirtilen sara hastası 30 yaşındaki İbrahim Halil Tamer, 5 katlı apartmanın çatısında intihar girişiminde bulundu. Uzun uğraşları tarafından çatıdan indirilen Tamer, sara krizine girdi.

Olay, akşam saatlerinde Şair Nabi Mahallesi’nde bulunan 5 katlı apartmanın çatısında meydana geldi. İddiaya göre, işsiz olduğu için ailevi sorunlar yaşayan İbrahim Halil Tamer, intihar için apartmanın çatısına çıktı.

BRANDA İLE ÖNLEM ALINDI

Çatıdaki genci fark eden çevredekiler, durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri binanın altında havalı branda açarak önlem alırken, polis de genci ikna edebilmek için uzun çaba harcadı.

BİNADAN İNDİRİLİRKEN SARA KRİZİ GEÇİRDİ

Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmasının ardından mahalle arkadaşı Muzaffer A., üzerine atlayarak Tamer'i yakaladı. Ardından polis genci etkisiz hale getirdi. Polis eşliğinde binadan indirilen Tamer, sara krizine girdi. Bir süre yerde kriz geçiren Tamer, olay yerinde hazır bekletilen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü.

İHA


En Çok Aranan Haberler