HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

iOS 10.3.3 yayımlandı! Peki iOS 10.3.3 ile neler değişti? Yenilikler nelerdir?

Apple, iOS güncellemesini yayımladı. iOS 10.3.3 şimdi uyumlu cihazlarına indirmek için hazır. Peki yeni iOS güncellemesi neleri içeriyor? iOS 10.3.3 güncellemesi hangi cihazlarla uyumlu? iOS 10.3.3 güncellemesi nasıl indirilir, nasıl kurulur? İşte detaylar...

iOS 10.3.3 yayımlandı! Peki iOS 10.3.3 ile neler değişti? Yenilikler nelerdir?

iOS 10.3.3 güncellemesi dün akşam Apple tarafından uyumlu cihazlar için indirmeye hazır hale getirildi. iOS 10.3.3 güncellemesi daha çok güvenlik açıklarını kapatmak için yapılmış bazı yenilikleri içeriyor. Onun dışında telefonunuzda veya iPadinizde ciddi bir değişim sözkonusu değil. Peki iOS 10.3.3 güncellemesini cihazına nasıl yükleyebilirsiniz? iPhone 5 ve sonraki modelleri, iPad 4. nesil ve sonraki modelleri ve iPod touch 6. nesil bir cihazınız var ise bu güncellemeyi yüklemek için aşağıdaki yönergeleri izlemeniz yeterli.

Güncelleştirmeye başlamadan önce önlem almak açısından cihazınızın yedeğini oluşturmayı unutmayın.

Aygıtınızı kablosuz olarak güncelleme

Güncelleme olduğunu bildiren bir ileti alırsanız Şimdi Yükle'ye dokunun. Aşağıdaki adımları da izleyebilirsiniz:
1) Aygıtınızı güç kaynağına takın ve Wi-Fi ile internete bağlanın.
2) Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme'ye dokunun.
3) İndir ve Yükle seçeneğine dokunun. iOS'un güncelleme için daha fazla alana ihtiyaç duyduğunu belirten ve bazı uygulamaları geçici olarak kaldırmanızı isteyen bir ileti görüntülenirse Sürdür'e veya İptal'e dokunun. iOS kaldırdığı uygulamaları daha sonra yeniden yükler.
4) Şimdi güncellemek için Yükle'ye dokunun. Alternatif olarak Sonra'ya dokunabilir ve Bu Gece Yükle'yi veya Daha Sonra Anımsat'ı seçebilirsiniz. Bu Gece Yükle’ye dokunursanız yatmadan önce iOS aygıtınızı güç kaynağına takmanız yeterlidir. Aygıtınız gece otomatik olarak güncellenir.
5) İstenirse parolanızı girin.

Aygıtınızı iTunes'u kullanarak güncelleme

iOS aygıtınızda kablosuz olarak güncelleme yapamıyorsanız güncelleme işlemini güvendiğiniz bir bilgisayarda iTunes'u kullanarak tamamlayabilirsiniz. iOS aygıtınızı güncelleyeceğiniz bilgisayarda Kişisel Erişim Noktası kullanılıyorsa güncelleme işleminden önce bilgisayarınızı farklı bir Wi-fi ya da Ethernet ağına bağlayın.
1) Bilgisayarınıza iTunes'un en son sürümünü yükleyin.
2) Aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın.
3) iTunes’u açın ve aygıtınızı seçin.
4) Özet'i tıklayın, ardından Güncellemeleri Denetle'yi tıklayın.
5) İndir ve Güncelle'yi tıklayın.
6) İstenirse parolanızı girin.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler