HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

iPhone SE'nin çıkış tarihi belli oldu

Merakla beklenen iPhone SE'nin ne zaman çıkacağı belli oldu. İsminin ne olacağı merak edilen iPhone SE için Mart ayında önce tanıtım yapılacak, ardından ise telefon satışa sunulacak.

iPhone SE'nin çıkış tarihi belli oldu

Apple'ın her modeli ilgiyle karşılanırken, teknoloji meraklıları şimdi iPhone SE modelinin çıkmasını bekliyor. İsmi konusunda çeşitli iddialar ortaya atılan yeni akıllı telefon modelinin ilk olarak adının iPhone 6C olacağı söylenmişti. Ardından 7C adıyla piyasaya çıkarılacağı iddia edilen telefon için son olarak ise iPhone 5SE ismi telefuz edilmişti ancak kesin isim belirlendi. Yeni cep telefonu modeli iPhone SE adıyla satışa çıkarılacak. iPhone SE'nin fiyatı ve ne zaman çıkacağı teknoloji meraklıları tarafından merak edilen önemli bir konu olarak dikkat çekiyor.

MART'TA TANITIMI YAPILACAK

iPhone SE'nin çıkış tarihi konusunda da tıpkı isminde olduğu gibi değişiklik yaşandı. Şimdiye kadar 15 Mart'ta tanıtımının yapılması beklenen modelin tanıtımının 22 Mart 2016'da Apple'ın başka ürünleriyle birlikte tanıtımının yapılacağı belirtildi.

iPHONE SE'NİN ÖZELLİKLERİ BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Heyecanla beklenen iPhone SE'de hangi özelliklerin bulunacağı da bir diğer merak konusu... 4 inch büyüklüğünde olacak iPhone SE'de 12 MP arka kamera olması bekleniyor. Öte yandan bu modelde iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'la hayatımıza giren 3D Touch özelliği bulunmayacak. Pahalı modellerinde metal kasa kullanan Apple'ın bu modelde nasıl bir kasa kullanılacağı da merak ediliyor. Yeni modelin 16 GB ve 64 GB dâhili depolama alanı seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Yine iPhone SE'nin A9 işlemci, Bluetooth 4.1 ve NFC gibi kabiliyetleri bünyesinde taşıyacağını söyleyebiliriz.

PEKİ 'SE' NE ANLAMA GELİYOR?

Kullanıcılar iPhone SE'nin adının ne anlama geldiğini bilmek istiyor. Apple’ın kullandığı SE “Special Edition”, özel sürüm anlamına geliyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler