HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Birbirinden eğlenceli oyunlar Mynet Oyun'da

Mynet.com'da IQ testi ile bir taraftan eğlenceli vakit geçirirken, diğer taraftan kendinizi test edebilirsiniz. IQ testinin yanı sıra pek çok farklı oyunu mynet.com adresinden oynayabilirsiniz.

Birbirinden eğlenceli oyunlar Mynet Oyun'da

Eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin ilk adresi olan Mynet.com'da bulunan IQ testi ile eğlenmeye ne dersiniz? Birbirinden eğlenceli oyunların yer aldığı mynet.com'da IQ testi oyunu sayesinde bir yandan kendinizi test ederken, diğer yandan eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. IQ testinin yanı sıra pek çok farklı oyunu mynet.com adresinde bulabilirsiniz. IQ testi gibi pek çok oyunu bulabileceğiniz mynet.com'da hem yetişkinler için, hem de çocuklar için pek çok seçenek mevcut...

IQ TESTİ İÇİN TIKLAYIN

MYNET OYUN İÇİN TIKLAYIN

Mynet Oyun'da; çok kişilik oyunlar, MMO oyunları, indirilebilir oyunlar, mobil oyunlar, flaş oyunlar gibi pek çok oyun kategorisi mevcut. Yetişkin kullanıcılar Okey, 101 Okey, King, Satranç, Bilen Kazanır, 3 Top Bilardo, Kelime Bul, Amiral Battı, Dama, Pis Yedili, Tavla, Batak-İhale, Çanak 101 Okey, Türk Poker, Mega Oda, Amerikan Bilardo, Poker, Wordabula ve Pişti oynayarak keyifli zaman geçirebilecekler.

Smeet, Drakensang Online, Pirate Storm, Battlestar Galactica, Dark Orbit, Desert Operations, Farmerama, Tauri World, Seafight, Ministry Of War ile çok sayıda oyuncuyla eğlenceyi paylaşabilirsiniz.

Diğer yandan Flash Oyunlar kategorisinde çocukların eğlenceli zaman geçirmesini sağlayacak çok sayıda oyun mevcut. Bebek oyunlarından Ben 10 oyunlarına, Çiflik oyunlarından Pepee oyunlarına pek çok eğlenceli oyun sizleri bekliyor.

IQ TESTİ NEDİR?

Zekâ katsayısı, zekâ bölümü veya İngilizce intelligence quotient 'den IQ, zekâyı ölçme amaçlı birkaç farklı standartlaştırılmış testlerden çıkarılan değerdir. IQ deyimi Almanca Intelligenzquotient olarak Alman psikolog Wilhelm Stern tarafından 1912 yılında Alfred Binet ve Theodore Simon'un tasarladığı gibi zekayı değerlendirmek için ortaya koyduğu bir yöntemdir. IQ deyimi yaygın olsa da, Wenchsler Yetişkin Ölçüsü gibi modern IQ test değerlendirmeleri artık orta değeri (ortalama zeka) 100 olan ve standart sapması 15 olan bir çan eğrisine göre öznenin konumlandırılmasına dayanır. Fakat bazı testlerde farklı standart sapma değerleri olabilir.

IQ sonuçları ölümlülük, hastalıklılık, ailevi sosyal konum ve önemli unvanlarla ve ailesel IQ ile ilişkilendirilmiştir. Veraseti neredeyse yüzyıldır araştırılsa da, kalıtsallık miktarı ve kalıtsallığının tartışma konusu olup olmasında anlaşmazlıklar vardır. IQ sonuçları, eğitimsel başarının kâhini veya özel ihtiyaç olarak nüfustaki IQ değerlerini ve bunlarla diğer değişkenlerin ilişkisini inceleyen toplum bilimcileri tarafından ve iş veriminin ve gelirin kâhini olarak kullanılır.

20. yüzyılın başlarına kadar birçok halkın zekâ katsayısı, Flynn etkisi adı verilen bir fenomenle her on yılda üç sayı artacak şekilde yükseliyor. Bu sonuçlardaki değişmelerin gerçek hayattaki zihinsel yetenekleri veya yalnız geçmiş ve şimdiki zamandaki testlerin metodolojik sorunlarını mı yansıtıp yansıtmadığı tartışmalıdır.

IQ DÜZEYLERİ

*0-25 arası ağır gerilik
*26-50 arası orta gerilik
*51-75 arası hafif gerilik
*76-90 arası sınır zeka
*91-110 arası normal zeka
*111-125 arası ileri zeka
*126-140 arası üstün zeka
*140-155 arası çok üstün zeka
*156 ve üzeri deha

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler