HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İrem Derici yoğun bakımda! İrem Derici kimdir?

Pop müziğinin ünlü ismi İrem Derici yoğun bakıma alındı. Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi olan İrem Derici'nin yoğun bakıma alındığı duyuruldu. Yaşadığı mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve konserlerini iptal emek zorunda kalan İrem Derici'nin sağlık durumunu doktoru açıkladı. Peki İrem Derici kimdir?

İrem Derici yoğun bakımda! İrem Derici kimdir?

İrem Derici yoğun bakıma alındı. Pop müziğin ünlü ismi İrem Derici bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Son günlerde oldukça zayıflayan İrem Derici'nin sağlık durumu merak ediliyordu. İrem Derici'nin bugün yoğun bakıma alındığı duyuruldu. Yaşadığı mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve konserlerini iptal emek zorunda kalan İrem Derici'nin durumu nasıl. İrem Derici kimdir? Detaylar haberimizde...

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu'nun köşesinde İrem Derici'nin sadece günde bir-iki şişe bira içerek zayıfladığı yazıyordu. Vücudun bu durum karşısında iflas ettiğini dile getiren yazı sonrası İrem Derici'nin sağlık durumu da merak edilir oldu. Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran İrem Derici'nin sağlık durumu ile ilgili olarak şunları söyledi.: “Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.”

İREM DERİCİ KİMDİR?

21 Mart 1987'de İstanbul'da dünyaya geldi. 2010'ların başından itibaren "Zorun Ne Sevgilim", "Kalbimin Tek Sahibine" ve "Dantel" gibi hit şarkılarla Türkiye'de tanınır hâle gelen İrem Derici, Hulusi Derici ve Jale Ediz'in kızıdır. Dört yaşında org çalmaya başlayan İrem Derici, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü'nü liseyle beraber bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitiren Derici, Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı devam ederken O Ses Türkiye'ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde sahne aldı.

2012'de "Bensiz Yapamazsın" single'ı ile profesyonel anlamda müzik hayatına başladı. Ardından Mayıs 2013'te ikinci single'ı "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı piyasaya çıkardı. Aynı yılın Eylül ayında İki adlı bir maxi single yayımladı. Bu maksi teklinin ilk klibi "Sevgi Olsun Taştan Olsun" şarkısına çekilirken ikinci klibi "Zorun Ne Sevgilim"e çekildi. "Zorun Ne Sevgilim", Türkiye Resmî Listesi'nde üç hafta iki numarada kaldı. Ardından Neşet Ertaş şarkısı olan "Neredesin Sen?"i yeniden yorumladığı bir single piyasaya sürdü. 2014'te yayımladığı "Kalbimin Tek Sahibine" single'ı Türkiye'de hit olarak YouTube'da izlenme başarısı yakaladı.[5] Aynı yıl ikinci maxi single'ı Üç'ü çıkardı. Çıkış şarkısı "Bir miyiz?"in yanı sıra "Nabza Göre Şerbet" şarkılarına video klip çekildi. Mart 2015'te "Değmezsin Ağlamaya" ve Eylül 2015'te "Aşk Eşittir Biz" single'ların yayımladı. "Aşk Eşittir Biz", Türkiye'de iki numaraya kadar yükseldi. Aynı yıl ayrıca Emrah Karaduman'ın Tozduman albümündeki "Nerden Bilecekmiş" şarkısını seslendirdi.

13 Eylül 2014'te radyocu Rıza Esendemir ile yaptığı evliliği 22 Mart 2016'da tek celselik bir boşanma davasıyla sonlandırdı. 2017'de Mustafa Ceceli'nin Zincirimi Kırdı Aşk albümünün çıkış şarkısı "Kıymetlim"de ve Yonca Evcimik'in "Kendine Gel" single'ında düet şarkıcısı olarak yer aldı. Ayrıca kendisine ait "Tektaş" adlı bir single piyasaya sürdü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler