HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İrem Su 2015 yılı burç yorumlarını paylaştı

Mynet.com'dan takipçileriyle buluşan İrem Su, burç yorumlarını paylaşmaya devam ediyor. İrem Su 2015 yılı burç yorumlarında bu yılın burçları nasıl etkileyeceğini anlattı.

İrem Su 2015 yılı burç yorumlarını paylaştı

Yeni yıl heyecanı herkesi sardı. Herkesin aklında ise yeni yılın nasıl gelişeceği hakkında sorular bulunuyor. Bu sorulara yanıt olan isim ise Astroloji Danışmanı İrem Su oldu. Ünlü Astrolog 2015 senesinin yıllık burçlarını yorumladı. Yeni yılda 12 burcun aşk, iş, sağlık ve para durumlarını özetleyen İrem Su ayrıca gökyüzünde meydana gelen gelişmelerin 12 burca nasıl yansıdığını da açıkladı. Yalnız ufak bir not hatırlatmakta fayda var. Burcunuzun yanında yükselen burcunuzun da yorumlarını okumak daha doğru sonuç verecektir. İşte İrem Su'dan 2015 yılının burç yorumları..

2015 YILLIK BURÇ YORUMLARININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2015 YILI BURÇLARIN AŞK HAYATI İÇİN TIKLAYIN

2015 YILI BURÇLARIN PARA HAYATI İÇİN TIKLAYIN

2015 YILI BURÇLARIN İŞ VE KARİYER HAYATI İÇİN TIKLAYIN

KOÇ BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

Koç burçlarının 21 Ocak ve 11 Şubat arasında dikkatli davranmasında fayda var. Bu tarihlerde Koçlar aceleyle ve dürtüsel kararlar vermemeli. Bir şey olmuyorsa, inatçı bir tavırla iletişimde bulunmamalıdır. Keskin karar değişikliklerinden sakınması Koç burçlarının yararına olur. 3 Mart tarihinden sonra ise Koç burçlarının aşk hayatları hareketlenme yaşanır. Aşkta Koç burçlarının hareketleneceği ikinci bir dönem ise 22 Haziran. Bu tarihte gerçekleşen Jüpiter-Uranüs olumlu görünümüyle pozitif enerji verir, Bu enerji aşkı sizlere getirici, pozitif düşünmeyi sağlayıcı ve kendinizden emin olmanızı teşvik edici bir enerjidir. 18 Eylül'de Satürn-Yay burcunda düz seyredecek. Genel anlamıyla farklı bir şehir veya ülkeye gidiş-gelişler, orada eğitim-iş veya ilişki nedenli yerleşmeler bu dönemde gerçekleşebilir. 28 Eylül saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, size uymayan, planlarınız dışında gelişen, endişelendiren durumlara sert bir şekilde tepki göstermenize neden olabilir. Bu dönemde daha sakin davranmakta fayda var.

BOĞA BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Merkür'ün Kova burcunda gerilemesi Boğa burçlarını iş hayatında etkileyecek. İş hayatınızı ilgilendiren konularda düşüncelerinizi veya uygulamaya koymak istediğiniz planlarınızı mutlaka gözden geçiriniz. 20 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Tam Güneş Tutulması Balık burcunda gerçekleşecek. Bu tutulma Boğa burçlarını aile, çevre, eğitim hayatları ile ilgili konularda ileriye yönelik olarak yaratıcı düşünmeyi sağlayacak. 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, çalışma hayatınızla ilgili konularda, sağlığınızla alakalı meseleler üzerinde bir hayli önem taşıyor. 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcunda geri hareketini sürdürecek Satürn, öncelikle ilişkiniz, iş ortaklığınız, evliliğiniz ve genel anlamda başkalarıyla olan her türlü münasebetin, geleceğe dönük bir şekilde düşünülerek gözden geçirilmesi anlamına geliyor. 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, aşk hayatınızı canlandırıcı, moral gücünüzü yükseltici gelişmelerin göstergesidir. Mevcut ilişkinizi kuvvetlendirir. Eğer bekarsanız, karşınıza birini çıkartır.

İKİZLER BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Seyahatleriniz için bu tarihin bir hafta öncesinden yerinizi ayırtmanız, gidilecek yer, yapılacak iş veya yolculukla ilgili her türlü işlemi tekrar bir kontrol ediniz. 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, yakın çevre, maddi kazanç elde etme yolunda kariyer planlamanızı yapmanız gerektiğini gösteriyor. 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, aşk hayatınız, hedefleriniz, mali konular ve değişim arzunuzun önemini vurguluyor. 25 Temmuz-31 Temmuz tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu dönemde ailevi ilişkilerinizi analiz sürecidir. Eşler arasında, anne-baba ve çocuklar arasındaki sevgi alışverişinin ele alınması yararlıdır. 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, evimiz, ailemiz, oturduğumuz şehir, ülke, köklerimiz, büyüklerimizle alakalı konularda düzenimizi yeniden kurmak, işlerlik kazandırmak yönünde önem taşıyor. 17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi geri hareket süresince, aşk hayatıyla ilgili konularda resme bakıyoruz. Karşınıza yeni biri çıkarsa öncelikle onu tanımaya özen gösterin.

YENGEÇ BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle başkalarıyla olan maddi bağlantınızı, işlerinizi, düzenlenmesi gereken tüm belgeleri hazırlamanızda, tekrar gözden geçirmenizde, incelemenizde yarar var. 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, maddi kazanç, girişim, imajınız, hedefiniz yönünde besleyici, inancınızı yükseltici, moralinizi güçlendirici bir etkidir. 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması aile hayatınız ve kariyer yaşamınızla ilgili konular üzerinde önemlidir. 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcunda geri hareketini sürdürecek Satürn, aşk hayatınız, çocuklarınız, çocuk sahibi olma konularında ve genel olarak hayatın güzelliklerini hissetme yönünde ılımlılık, iyimser yaklaşımlar, görmek istediğimiz şekilde olayları değerlendirme isteğimiz yoğundur. 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde gelişimin yolu, eğitime önem vermek, pratik kazanmak, yeteneğimizi geliştirmek, çalışmak, bir iş öğrenmek, ustalaşmaktır.

ASLAN BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Evlilik veya ayrılık gibi kararların, bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle gözden geçirilmesinde yarar var. 3 Mart Jüpiter-Uranüs görünümü, karşınıza çıkacak fırsatların, sürprizlerin hem iş hayatınız hem kişisel ilişkileriniz hem de dış dünya ile olan her türlü bağlantınızın güçlenmesini sağlıyor. 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, bugüne dek yaşanmış ve sizi bir hayli üzmüş, tedirgin etmiş, elinizi kolunuzu bağlamış durumların, ayrılıkların, kayıpların yüreğinizdeki izlerini hatırlatıyor. 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür, ikizler burcunda gerileyecek. Sosyal ilişkilerimizin gözden geçirilme süreci olarak kıymetlidir. 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, siz Aslanlar için tabii ki son derece olumlu değişimleri işaret ediyor. Özgüven duygunuzu yükseltiyor. Kendinizle ilgili yapmak istediğiniz yenilikleri uygulamak adına hevesli olduğunuzu gösteriyor. 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda seyredecek. Bu dönem, kazanç elde etme, hayatınızı bu anlamda düzenleme, yeteneklerinizi ürüne, paraya dönüştürme anlamında sıkı çalışma zamanıdır.

BAŞAK BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Çalışma hayatınızı ilgilendiren sözleşmeler, başvurular, işten ayrılmalar gibi belgeye dayalı tüm işlerinizi bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle kontrol etmenizde yarar var. 3 Mart Jüpiter-Uranüs görünümü, fiziksel ve ruhsal anlamdaki yenilenmenin, güçlenmenin, eski sorunlarınızı şimdi tekrar ele alarak bunları gözden geçirmenin işaretçisidir. 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, maddi kazanç ve ortaklıklar, kredi, borçlar, miras, hisseli paralarla ilgili konular üzerinde bir hayli etkili oluyor. 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Jüpiter sizler için 12 yıl sonra gelen bir şans dönemi diyebiliriz. İş hayatı başta olmak üzere, kişisel anlamda atılan her adımın, verilen her kararın titizlikle ele alındığı bir zaman başlıyor. 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü aşk hayatınızı güçlendiren oldukça kuvvetli bir etkidir. Şu an var olan sorunları kolaylıkla çözüme kavuşturmanızda destekçiniz olur. Çocuk sahibi olabilirsiniz veya çocuklarınızın hayatını garanti altına alacak kararlar verebilirsiniz. Bunlar zamanla çok daha olumlu yöndeki gelişmelerin startı anlamına gelir. Bir dönüşümün ve yenilenmenin aşkta bir hayli etkin olacağını söyleyebiliriz.

TERAZİ BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle, aşk hayatınızı ilgilendiren konularda daha dikkatli bir şekilde düşünmekte yarar var. 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, sosyal ilişkiler, hedefiniz, kariyer hayatınızla ilgili konularda dağılmadan, yaratıcı düşünerek, egonuzun esiri olmadan hizmet ederek, fiziksel sağlığınıza da özen göstererek, moralinizi yüksek tutarak ilerlemeniz gerektiğini vurguluyor. 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü sizler açısından özellikle sosyal faaliyetlerin artışı, yeni insanlarla tanışma, projeler, organizasyonlar, arkadaşlıklar, aktiviteler anlamında bir hayli güçlendiricidir. 18 Eylül 2015-25 Mart 2016 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda ilerleyecek. Bu dönemde yakın çevrenizdeki kişiler (akraba, kardeş v.b), eğitim hayatı, iş girişimleri, çevre değişimleri yönünde yapılandırıcı deneyimlerin işaretçisidir. 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, moral ve motivasyon gücünüzü yükseltici, aileniz, eviniz ve şu andaki mevcut sorunlarınızı çözebilmeniz anlamında güçlendiricidir.

AKREP BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle, bilgilenmeye dayalı ofis ve ev içi araştırmalar, veri toplanma, düzenleme, yaratıcı tarzda düşünme yönünde olumludur. 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, kariyer hayatınız, eğitimden ticarete kadar olan hedefleriniz, hayatı ele alış biçiminizin ardındaki en büyük isteğiniz aşk. 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcunda geri hareketini sürdürecek Satürn, kişisel anlamda sorumluluk bilinci içinde aşk hayatınızı gözden geçirmenizde yarar var. 25 Temmuz-31 Temmuz tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreçte, sosyal yaşantınızı, dostluklarınızı, bir grup içindeki ilişkilerinizi tekrar detaylı bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde, arkadaşlarımızla olan ilişkimize önem verecek, onlara destek olacak, dostlarımızı iyi seçeceğiz.

YAY BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu sürecin başlamasından bir hafta öncesi itibariyle seyahatler, eğitim, çevre değişimi, kardeşleriniz, yakın dostlarınızla alakalı konuların daha dikkatli bir şekilde ele alınması faydalıdır. 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, yüksek eğitim, ticari konular, girişimlerimiz, maddi ilişkilerimiz, yatırımlar, miras bölüşümü, kredilerle ilgili konuları gündemimize taşıyor. 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcunda geri hareketini sürdürecek Satürn, Satürn ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda sırlarınızı kimseye vermeyiniz. 25 Temmuz-31 Temmuz tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu iş hayatımızla ilgili konuların paylaşım, uyum ve uyumsuzluk, iş ilişkileri açısından gözden geçirme yönünde olumludur. 31 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında Venüs, Aslan burcuna gerileyecek. Bu sizler için tatil anlamında yararlıdır. Eğer daha önce biriyle tanıştıysanız, başka bir şehirde, ülkede yaşıyorsa, şimdi buluşmak için uygun zamandır. 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, iş hayatınız ve kazancınızla alakalı konularda değişim ve yenilenmenin startını veriyor.

OĞLAK BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle maddi konularla ilgili yatırım, anlaşma, görüşme, gelir kazanmaya dönük her türlü işimizi tabii ki daha dikkatli bir şekilde gözden geçirmeliyiz. 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, iş hayatınızı ilgilendiren konularda bilhassa önemli olup, eviniz, aileniz, ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde önem taşıyor. 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür-İkizler burcunda geri hareketini sürdürecek. Bu süreç çalışma hayatımız veya sağlığımızı ilgilendiren konuların gözden geçirilmesi, mevcut durumun zorlayıcı ve kolaylaştırıcı yanlarını ele almamızı sağlayıcıdır. 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü ikinci kez gerçekleşiyor. Bir yanıyla finansal anlamdaki gelişim, yenilik ve fırsatların işaretçisi olurken, diğer yanıyla da ev içinde, ailevi konularda, yerleşim yerinizle alakalı değişimlerin de startını veriyor. 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek Merkür, iş hayatımız, otorite konumundaki kişilerle ilişkimiz, arzularımız ve hedeflerimiz işte bütün bunları gözden geçireceğiz. 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, sizler açısından gayet olumlu. Eğitim, iş, çevre değişimi, fırsatlar ve şans vericidir.

KOVA BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Merkür burcunuzda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle düşünmeden sözler vermemekte fayda var. 20 Mart tarihindeki Tam Güneş Tutulması Balık burcunda gerçekleşecek. İkili ilişkimizde ve çalışma hayatımızla ilgili konularda kazanç anlamındaki işlerin dikkatlice gözden geçirilmesi önem taşıyor. 19 Mayıs-12 Haziran tarihlerinde geri hareketini İkizler burcunda sürdürecek Merkür süresince aşk hayatımızla ilgili konuları gözden geçireceğiz. 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcunda geri hareketini sürdürecek Satürn, Satürn, iş hayatınız, kariyerinizle alakalı konularda maddi ve manevi çıkarlarınızı gözetmenizde, harcamalarınıza dikkat etmenizde ve durumunuzu gözden geçirmekte yarar var. 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, tabii ki gayet olumlu değişimlerin, yeniliklerin hayatımıza dahil olacağını işaret eden bir enerji. 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, maddi paylaşımlar, miras bölüşümü, ev yatırımı, iş kurulması, ortaklıklar gibi konular üzerinde derinlikli düşünmeyi sağlıyor.

BALIK BURCU 2015 YILINA GENEL BİR BAKIŞ

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Merkür burcunuzda gerileyecek. Bu süreç fikirlerinizi biraz geriye çekilerek tekrar gözden geçirmeniz, çok daha yaratıcı düşünmeniz yönünde aslında gayet olumludur. 20 Mart tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Tam Güneş Tutulması, çalışma hayatınız, sağlığınız, aşk yaşamınız, çocuklarla ilgili konularda güzel bir niyetle, hayatı kucaklama, ilerleme arzunuzu simgeliyor. 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Merkür geri hareket süresince, iş hayatımız, yerleşim yerimiz, güvence olguları bir hayli önemli. 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, iş yoğunluğunun artışı ve gündelik hayatın temposunun yükselişidir. 25 Temmuz-31 Temmuz tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreç ilişkinizi analiz etmek anlamında gayet faydalıdır. 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, iş veya özel ortaklıklarımız kanalıyla hayatın hem güzelliklerini hem de sorumluluklarını paylaşmayı öğreneceğiz. 13 Eylül Başak burcunda Parçalı Güneş Tutulması evlilik, uzun süreli ilişki yönünde restore edici ve düzensiz gidişata dur demenizi sağlayıcıdır.12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü bekar Balıkların evlilik şanslarını yükselticidir.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler