HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İhtiyaca yönelik krediler uygun koşullarla İş Bankası'nda

Kredi almak isteyenleri İş Bankası, şubelerine bekliyor. Her ihtiyaç için bir kredi bulunan İş Bankası, bütçeye uygun, ödeme koşulları uygun kredilerinden faydalanacakları bekliyor.

İhtiyaca yönelik krediler uygun koşullarla İş Bankası'nda

Nakit ihtiyacı olanlar için uygun koşullarda ihtiyaç kredisi imkanı İş Bankası'nda! İş Bankası ihtiyaç kredileri ile hayallerinizin gerçekleşmesine yardımcı oluyor. Bu devirde çocuk okutmak hayli zor. İş Bankası eğitim kredisi ile çocuğunuzun okul ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. İş Bankası'nda emekliler unutulmadı. Emeklilerin bütçelerine uygun ödeme koşullarıyla Emekli Kredisi de İş Bankası'nda. İhtiyaçlarınız için düşük miktarda krediler yeterli olmuyorsa, Tüketici Destek Kredisi'nden faydalanabilir, İş Bankası'nın konut ipoteği ile kredi kullanma imkanından faydalanabilirsiniz. İş Bankası'nda her ihtiyacınıza karşılık bulabilir, uygun ödeme koşullarında kredi kullanabilirsiniz.

İHTİYAÇ KREDİSİ

Hayallerinizi ertelemeyin! Hayallerinizi gerçekleştirmek için gereken krediyi İş Bankası size vermeye hazır. İstediğiniz şeyin kararını verin, ardından İş Bankası şubeleri, internet şubesi, bankamatik ya da telefon şubesinden kredi başvurusunda bulunun. İş Bankası uygun koşullarda ihtiyaç kredisinden faydalanmanızı sağlıyor. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz cep telefonu, bilgisayar, tatil ya da aklınızda, hayalinizde olan ne varsa İş Bankası'nda hayallerinize uygun ihtiyaç kredisi sizleri bekliyor. İş Bankası'nda ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için gereken belgeler; başvuru formu, nüfus cüzdanı veya sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi ve gelir durumunuzu gösteren belge.

EĞİTİM KREDİSİ

Kim istemez ki çocuklarının en iyi koşullarda eğitim almasını? Her aile çocuğunun ihtiyaçlarını tamamlamak ister ancak bazen koşullar sizi zorlayabilir. Çocuğunuzun eğitim masraflarının gittikçe artması canınızı sıkmasın. Uygun koşullarda Eğitim Kredisi İş Bankası'nda! Aile ekonomisine büyük bir yük getiren eğitim masraflarının tamamını karşılamak için geliştirilen Eğitim Kredisi, öğrencilerin özel okuli üniversite gibi eğitim giderlerinin finansmanında kullanılabilir. Eğitim kredisinde ister öğrenci kayıt belgesi ve/veya okul ücretini gösterir belge karşılığı kredi tutarını okul hesabına aktarabilirsiniz ya da fatura karşılığı krediyi nakden alabilirsiniz. İş Bankası'nın Eğitim Kredisi'nden yararlanmak isterseniz gereken belgeler; başvuru formu, nüfus cüzdanı veya sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi, gelir durumunuzu gösteren belge, eğitim bedelini gösterir fatura aslı, öğrenci kayıt belgesi ve okul ücretini gösterir belgeler.

EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini İş Bankası’na aktaran tüm T.C. SGK emeklileri, emekli maaşlarının ayda bir ödenmesine bağlı olarak ayda bir taksit ödemeli veya emekli maaşlarının üç ayda bir ödenmesine bağlı olarak üç ayda bir taksit ödemeli Emekli Kredisi’nden yararlanabilmektedir. Emekli Kredisi’nden yararlanmak için emekli tanıtım kartınızla birlikte dilediğiniz bir İş Bankası şubesine uğramanız yeterli.

TÜKETİCİ DESTEK KREDİSİ

​Tüketici Destek Kredisi, esas itibariyle orta ve üst düzeyde gelir elde eden ücretli ve emekliler ile yine bu gelir grubunda bulunan serbest meslek sahiplerinin arsa alımı, konut tadilatı, kooperatif hissesi alımı, konut kredisi koşullarımıza uymayan bitmemiş konut alımları, düğün harcamaları gibi ticari faaliyetten kaynaklanmayan her türlü bireysel nitelikli nakit ihtiyaçlarının finanse edilmesi amacıyla kullandırılan kredilerdir. Şehir belediye sınırları içinde kalan, tapuya müstakilen veya kat mülkiyeti esasına göre tescilli veya müstakil veya kat irtifakına göre tescil edilmekle birlikte iskan raporu veya iskan raporunun gecikmesi halinde yetkili belediyenin iskana elverişli olduğuna ilişkin yazısı olan ipotek konulacak mevcut konutun ekspertiz değerinin en fazla %50’si tutarında, Tüketici Destek Kredisi kullandırılmaktadır. 06.03.2007 tarihinden sonra müşterilere sahip oldukları konutların teminatı altında kullandırılacak Tüketici Destek Kredileri BSMV’den muaftır.

Konut tadilatı haricinde kullanılan Tüketici Destek Kredileri için KKDF muafiyeti söz konusu olmayacaktır (halen KKDF %15). 5582 sayılı Kanuna göre, müşterilere sahip oldukları konutların teminatı altında kullandırılan Tüketici Destek Kredileri (mortgage) de İpotekli Konut Finansman Sistemi kapsamındadır.

Tüketici Destek Kredisi müşterilerimizin mevcut konutlarının ipoteği karşılığında kullandırılmaktadır. İşyerleri ipoteği ile kredi kullandırılmamakta, müşterilerimizin mesken amaçlı kullanılan konutlarının ipotek edilmesi tercih edilmektedir. Arsa ipoteği mukabili kredi kullandırılamamaktadır. İpotek alınacak konut üzerinde 1. derece 1. sıradan ipotek tesis edilmektedir.

ARSA KREDİSİ

Birikimlerinizi arsa alarak yatırıma dönüştürmeyi düşünüyorsanız veya kendi elma bahçenizi yaratmak istiyorsanız İş Bankası’ndan Arsa Kredisi kullanabilirsiniz. Satın alacağınız arsanın “acil satış değeri” nin azami %50’sine kadar, Arsa Kredisine başvurmak ve daha ayrıntılı bilgi edinmek için sizi en yakın şubemize bekliyoruz.

2/B KREDİSİ

2/B tasarısı olarak da bilinen 6292 sayılı kanun kapsamında satılan arazilerin hak sahipleri, söz konusu arazilere 120 aya kadar varan uzun vadelerde ve küçük taksitler ödeyerek kolayca sahip olabiliyor! Bir yandan peşin ödemede sağlanan % 60’ a varan indirimden faydalanmak isteyen diğer yandan yüksek dönemsel ödemelerle bütçelerini yormak istemeyen hak sahiplerine krediye konu taşınmazın ipoteği ile 2/B kredisi kullanma olanağı sağlanıyor. 2/B kredisinden faydalanarak arazilerine sahip olmak isteyen hak sahiplerinin başvuru ücretini yatırdığını belgeleyen dekont, hak sahipliğini belgeleyen yazılı resmi tebligat metni ve Nakit Kredi için gerekli diğer temel başvuru belgeleri ile İş Bankası şubelerine başvurması yeterli. %60’lık oran, kamuoyunda 2/B yasası olarak bilinen 6292 sayılı Kanun’a ilişkin 4 Şubat 2013 tarih, 28549 sayılı Resmi Gazete’deki değişiklik çerçevesinde duyurulan, hak sahiplerinin arazilerinin satışında, 400 metrekareye kadar olan kısım için rayiç bedelin %50’sinin esas alınacağı ve 6292 sayılı Kanun’un satış bedelini peşin ödeyecek hak sahiplerine %20’lik ek indirim uygulanacağı yönündeki düzenleme baz alınarak hesaplanmıştır.

FATURALI ALIŞVERİŞ KREDİSİ

Anlaşmalı olduğumuz firmalardan alacağınız beyaz eşya, bilgisayar gibi ürünlerde para sorununuz yok; faturanızı göstererek krediyi kullanabilirsiniz. Aldığınız ürünün bedelini sizin yerinize biz öderiz. (Kredinin ödemesi size değil, doğrudan ürünün satışını yapan firmaya yapılacaktır.) Faturalı Alışveriş kredisi almak için isterseniz şubenize uğrayarak, isterseniz hemen şimdi Telefon Şubemizden başvurabilirsiniz. Satıcı firmanın ilgili faturayı düzenlemesinden önce Şubeniz ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

YAT KREDİSİ

Uzun zamandır hayalini kurduğunuz tekneye İş Bankası’nın avantajlı ödeme koşulları ile sahip olabilirsiniz. Nakit blokaj ya da gayrimenkul ipoteği ile kullanabileceğiniz Yat Kredisi için şubenize uğrayarak başvuruda bulunabilirsiniz.

ÇEVRE KREDİSİ

İş Bankası, Çevreci Kredi ile müşterilerine çevre dostu çözümler sunuyor. Daha güzel yarınlar, temiz bir çevre ve doğa dostu yuvalar için İş Bankası’ndan bir yenilik: Çevreci Kredi. Çevreci Kredi kapsamında bireysel nitelikli ihtiyaç kredisi kullanabilecek nitelikte olan müşterilerin; İkamet edilen binanın zemin, duvar ve tavanının ısı ve/veya su yalıtımı, İkamet edilen hanenin pencerelerinin iki camlı ya da üç camlı sistemlerle değiştirilmesi, İkamet edilen hanede doğalgaz dönüşümünün gerçekleştirilmesi, İkamet edilen binanın merkezi ısıtma sistemine geçirilmesi, Mevcut ısıtma/soğutma sistemlerinin daha yeni ve enerji verimliliği yüksek olanlarla değiştirilmesi (buhar kazanı, radyatör, tesisat, ısı paylaşım sistemleri vs.), Güneş enerjisi ile ısıtma ve sıcak su sağlayan sistemlerin adaptasyonu (sisteme dair her eleman – paneller, kazanlar, tesisat ve radyatörler vs.), Enerji verimliliği yüksek (A sınıfı ya da daha verimli olan A+, A++, A+++) dayanıklı tüketim mallarının (fırın, buzdolabı, derin dondurucu, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, klima, kombi gibi beyaz eşyalar) satın almasına yönelik harcamalarını gösterir proforma fatura veya kredi kullandırım tarihinden en fazla bir hafta önce düzenlenmiş asıl fatura ile en yakın şubemize başvurması yeterli. Ayrıca, kredilendirme tutarı; söz konusu işin proje, ürün ve/veya sarf malzemesi ve uygulama giderlerini kapsayabilecek, site veya apartmanlarda yapılacak toplu yenileme projeleri de her bir kat maliki için ayrı ayrı olmak üzere kredilendirilebilecektir.

İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYIN

İŞ BANKASI HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler