HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İş Bankası personel alımları için başvurular başladı

İş Bankası personel alımı başvuruları başladı. İş Bankası personel alımı ile müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı gibi pozisyonlarda çalışacak kişiler için sınavlar gerçekleştirilecek.

İş Bankası personel alımları için başvurular başladı

Bankalarda Uzman Yardımcısı olarak görev yapmak isteyenleri sevindirecek haber İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası Uzman Yardımcılığı Sınavı gerçekleştireceğini duyurdu. Türkiye'nin en büyük 3 bankasından biri olan Türkiye İş Bankası, 2015 yılında bünyesine yeni personelleri de kadrosuna katmayı hedefliyor. Personel alımlarını sürekli olarak açık tutan ve yeni çalışanlarına özel kariyer fırsatları sunan banka, İş Bankası Uzman Yardımcılığı Sınavı ile kadrosuna yeni çalışma arkadaşları katmaya devam ediyor.

[

****](http://www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/insan-kaynaklari/acik-pozisyonlar/Documents/IK%20UZY%20e-brosur_HAZIRAN15%20dusuk.pdf)

Bankanın internet sitesinde duyurulan İş Bankası Uzman Yardımcılığı Sınavının başvuruları başladı ve 9 Haziran 2015 gününe kadar yapılan başvurular kabul edilecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından ise İş Bankası Uzman Yardımcılığı Sınavı gerçekleştirilecek. 15 Haziran'da yapılacak ilk sınavın ardından, izleyen günlerde de sınavlar yapılmaya devam edilecek.

İş Bankası Uzman Yardımcılığı Sınavı 3 aşamada gerçekleştirilecek. İlk aşamada adaylar Genel Yetenek Testi ve Mesleki Bilgi Testi'nden geçecek. Ardından ikinci aşamada ise Değerlendirme Merkezi Aktiviteleri ve Mesleki Kişilik Envanteri, son aşamada da Panel Mülakat aşamaları gerçekleştirilecek. İş Bankası Uzman Yardımcılığı Sınavının bu aşamalarında başarılı olan adaylar İş Bankası'nda kariyer fırsatı yakalayacaklar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler