HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İş başvurusuna WhatsApp'tan taciz!

İrem Dönmez isimli genç kadın, dergi editörlüğü için başvuru yaptığı iş yerinden akıllara durgunluk veren bir geri dönüş aldı

İş başvurusuna WhatsApp'tan taciz!

Özgeçmişindeki telefon numarasına kayıtlı olan WhatsApp hesabına gönderilen mesajları sosyal medyada paylaşan Dönmez'in yaşadığı şey kadın olmanın zorluğunu gözler önüne serer cinsten.

Dergi editörlüğü için başvurduğu şirketten okuyanları hayrete düşüren bir geri dönüş alan İrem Dönmez, taciz mesajlarını Twitter'dan paylaştı. İş yerindeki kişi, Dönmez’in fiziksel özellikleri hakkında bilgi almak için genç kadına sorular sordu, kendisinden boydan fotoğraflarını göndermesini istedi.

Bu soruları ise Dönmez’in özgeçmişinde verdiği cep telefonu numarasına bağlı WhatsApp hesabı üstünden iletti. İrem Dönmez, gelen mesajları kişisel Twitter hesabı üzerinden ‘Cv yolladığım bir şirket vatsaptan iş görüşmesi yaptı benimle. Ve şunları söylediler.’ diyerek paylaştı.

Gönderilen mesajlarda Dönmez’in boydan çekilmiş beş adet fotoğrafının talep ediliyor olması mesajı okuyanları şok etti. İşte o mesajlar ve Dönmez'in büyük tepkisi;


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler