HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İş dünyası öğrencilerle buluşuyor

15 yıldır başarıyla gerçekleştirilen ve önemini her yıl arttıran Yönetim Bilimleri Kongresi (YBK)’nin 16.’sı, Turkcell Profesyoneller Kulübü Ana Sponsorluğunda 12-14 Mart 2014 tarihlerinde yapılacak.

İş dünyası öğrencilerle buluşuyor

Türkiye’nin en aktif öğrenci kulüplerinden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından Turkcell Profesyoneller Kulübü Ana Sponsorluğunda İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek kongre, her yıl 62 farklı üniversiteden 800 kişilik katılımcıya ve internet üzerinden 30.000 kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Kongre; Oturumlar, Vaka Çalışmaları, Kariyer Alanı, ADmind ve Kapanış Gecesi olmak üzere 5 ana bölümden oluşmaktadır. Kongrenin amacı, öğrenciler ve iş dünyası arasında köprü kurarak, dünyada trend olan yönetim konuları hakkında bilgi paylaşımına olanak vermek ve kariyer planlaması yapmakta olan öğrencilere yol göstermektir.

Yönetim Bilimleri Kongresi kapsamında Türkiye’nin ve Dünya’nın gündemindeki konular dünü ve bugünüyle ilgili firma temsilcileri ve sektörün önde gelen isimleri tarafından ele alınacaktır. Bunların yanı sıra organizasyon kapsamında yönetim bilimlerinin ülkemizdeki geleceği ile ilgili beklentiler, fütüristik yaklaşımlarla irdelenecek ve konuşmacılar ile katılımcılar arasında bilgi ve fikir aktarımı etkin bir şekilde sağlanacaktır.

Kongrede katılımcılarla bir araya gelecek isimlerden bazıları şu şekilde; Turkcell Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Sezen İşçi, Sabiha Gökçen Havalimanı İşletmeleri İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan, Coca-Cola Türkiye Gazsız İçecekler Genel Müdürü Can Arcasoy, Eczacıbaşı Profesyonel Satış ve Pazarlama Direktörü Melike Koçoğlu, ATA Finans Grubu Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Murat Demirel ve LC Waikiki Genel Müdürü Yenal Gökyıldırım.

Organizasyon kapsamında üç gün boyunca vaka çalışmaları düzenlenecektir. Katılımcı firmalar, vaka çalışmalarını, başvuruların kariyer.net üzerinden alınacağı ve eleme sistemi ile belirlenecek katılımcılarla gerçekleştireceklerdir. Vaka çalışmalarında katılımcılara staj imkanı sunulacak ve sürpriz hediyeler verilecektir.

Vaka çalışmalarına başvurmak için; http://goo.gl/QLX3PR

16. Yönetim Bilimleri Kongresi’nde konuşmacı olarak yer alacak isimleri,

http://www .facebook.com/ YBKongresi sayfasından ve ybk.org.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: www.ybk.org.tr

0212 296 25 97

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler