HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşadamı Yahya Tellioğlu'na silahlı saldırı

İşadamı Yahya Tellioğlu 34 MTN 23 plakalı lüks otomobili ile trafikte seyrederken silahlı saldırıya uğradı. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Yahya Tellioğlu hayatını kaybetti.

İşadamı Yahya Tellioğlu'na silahlı saldırı

Bakırköy D-100 karayolu yan yol Zeytinburnu istikametinde seyreden Yahya Tellioğlu'nun kullandığı 34 MTN 23 plakalı otomobile kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce başka bir otomobilden ateş açıldı. Otomobile isabet eden çok sayıda mermi sonucu Yahya Tellioğlu ve yanındaki bir kişi yaralandı.

14 KURŞUN İSABET ETTİ

Saldırıda 14 kurşun isabet eden otomobil yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra durabildi. Şoför mahalinde bulunan Yahya Tellioğlu ve yanında bulunan bir kişi yaralandı. Çevredekilerin yardımı ile İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Yahya Tellioğlu hayatını kaybetti. İsmi henüz belirlenemeyan bir kişi ise kaldırıldığı özel bir hastanede tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişiler plakası belirlenemeyen bir otomobil ile olay yerinden kaçtı. Olay yerinde 1 adet boş kovan bulundu. Otomobilde inceleme yapan polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

YAHYA TELLİOĞLU KİMDİR?

İşadamı Yahya Tellioğlu’nun ünlü bir araç kiralama şirketinin sahibidir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler