HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsmail Saymaz'ın tweet'leri sosyal medyayı salladı

FETÖ'nün medya yapılanması davası sanıklarından Atilla Taş'ın da aralarında bulunduğu 21 kişi bugün tahliye edildi. Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, Cumhuriyet gazetesi muhabiri Ahmet Şık'ın FETÖ'den tutuklu olup eski Zaman gazetesi muhabiri Büşra Erdal'ın tahliye edilmesine sert çıktı. Erdal, kamuoyunda başta Ergenekon ve Balyoz olmak üzere birçok FETÖ kumpasının ateşli savunucusu olarak biliniyor.

İsmail Saymaz'ın tweet'leri sosyal medyayı salladı

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, Twitter'dan "büşra erdal'ın bile tahliye olduğu fethullahçılık suçundan ahmet şık'ın hala tutuklu olduğu ülke, yanılmadınız, türkiye'dir. ekrem dumanlı firari, faruk mercan kayıp, büşra erdal tahliye... bu ülkede fethullahçılık da kala kala ahmet şık ile cumhuriyet'çilere kaldı" diye yazdı.

Saymaz'ın bu paylaşımları binlerce kişi tarafından retweet edildi ve beğenildi.

FETÖ'nün firari isimlerinden Emre Uslu ise Saymaz bu tweet'lerine tepki gösterdi. Uslu "İşte en "demokrat" solcu kafası. 'Solcular içeride olmasa diğerlerinin canı cenehnneme' kafasıdır bu işte tanıyın... " diye yazdı.

Saymaz ise, Uslu'ya "alayınız gittiniz. nerede bir zaman'ın ve cihan'ın gariban muhabiri ve editörü varsa içeri girdi. hepsi bırakılsın, siz gelin" diye yanıt verdi.

Eski Zaman gazetesi muhabiri Büşra Erdal'ın Balyoz kumpası mağdurlarının yakınlarıyla dalga geçtiği tweet'lerinden bazıları...

En Çok Aranan Haberler