HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Ataköy'de bir binadan parka ateş açıldı!

İstanbul Ataköy'de silah sesleri! Son dakika haberine göre Ataköy'de bir binadan parka doğru ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılırken, olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Ekipler, etrafa ateş açan genci ikna ederek gözaltına aldı.

Son dakika haberine göre İstanbul Ataköy'de bir binadan parka doğru ateş açıldı. Açılan ateşte iki kişi yaralanırken, olay yerine çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, 5. Kısım Dumlupınar Sokak'ta bulunan, hakim ve savcı lojmanlarının bulunduğu belirtilen 9 katlı bir binanın 7. katındaki evin penceresinden parka doğru pompalı tüfekle ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu, 2 kişi hafif yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

DHA: ATEŞ AÇAN SAVCININ OĞLU

DHA'da yer alan habere göre Ataköy 5. Kısımdaki Hakim Savcılar Lojmanları yakınında silah sesleri duyuldu. Takviye polis ekiplerinin sevkedildiği olayda 2 kişi yaralandı. Silah kullanan kişinin Lojmanda kalan bir savcının oğlu olduğu öğrenildi. Olayın parkta yaşanan tartışmadan kaynaklandığı, tartışmanın tarafı olan savcınının oğlunun, tartıştığı kişilere evinden aldığı silahla ateş ettikten sonra tekrar eve girdiği öğrenildi. Polis savcının oğlunu teslim almak için lojmana girdi.

GÖZALTINA ALINDI

Ataköy'deki gergin saatler sona erdi. Ekipler, etrafa ateş açan genci ikna ederek gözaltına aldı.


En Çok Aranan Haberler