HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul-Basel seferini yapan THY uçağına bomba ihbarı

İstanbul-Basel seferini yapan THY uçağı bomba ihbarı nedeniyle Bulgaristan hava sahası üzerinden Atatürk Havalimanı'na döndü. Uçakta bomba imha uzmanları arama yaptı, ihbar asılsız çıktı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Basel seferini yapan uçağı, tuvaletinde ‘bomba' yazılı not bulunması üzerine Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

Alınan bilgiye göre, Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Basel seferini yapan 737-800 tipi yolcu uçağı, saat 10.00'da Atatürk Havalimanı'ndan havalandıktan bir süre sonra tuvaletinde "Bomba” yazılı bir kağıt bulundu.

Kabin görevlilerinin durumu kaptan pilota iletmesinin ardından kule ile irtibata geçildi. Uçak, Bulgaristan üzerindeyken geri döndü. Saat 12.10 sıralarında Atatürk Havalimanı'na iniş yapan uçak, apronda boş bir alana çekildi.

Güvenlik güçlerinin yaptığı arama sonucunda ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı. Yolcular başka bir uçakla Basel’e götürülecek.

MHP'Lİ VEKİL DE O UÇAKTA

Uçakta bulunan yolculardan biri de MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan. Türkkan, Twitter'dan geri döndüklerini duyurdu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler