HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Beykoz'da hortum çıktı

İstanbul'da etkili olmaya başlayan sağanak yağış ve fırtına Beykoz ve çevresinde hortuma neden oldu. Meteoroloji'denyapılan son dakika açıklamasına göre "İstanbul'da bugün ve yarın gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor" uyarısı verilmişti. AKOM'dan yapılan son uyarıya göre, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gün boyu etkili olması bekleniyor. Uyarıya göre bugün sağanak yağış İstanbul’un yanı sıra, Antalya, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa, Ordu ve İzmir’in doğu ilçelerinde etkili olacak.

Meteoroloji'den İstanbul için peş peşe yapılan uyarılardan sonra gök gürültülü sağanak yağış Anadolu yakasında etkili olmaya başladı. Beykoz ve çevresinde sıra dışı hava koşulları etkili oluyor. Hortum gözlendi. Yağış başladı. Gece geç saatlerde ise bir önceki kadar etkili olmasa da dolu yağışının İstanbul'da tekrar görüleceği uzmanlar tarafından belirtiliyor. Hava sıcaklıklarının 5-6 derece gerilemesi beklenen İstanbul'da önümüzdeki iki gün yağışlı geçecek.

Meteoroloji ve AKOM İstanbul için bir uyarı daha yaptı; "Yarın sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gün boyu etkili olarak kuvvetli olması beklenmektedir. Kentte gök gürültülü yağışın yanı sıra, yıldırım ve dolu yağışı da bekleniyor" denildi.

TÜM EKİPLER HAZIR BEKLETİLİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de yarın için ciddi bir uyarı yaparak, olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi. Tüm ekiplerin hazır bekletildiğini açıkladı.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

METEOROLOJİ'DEN KRİTİK AÇIKLAMA

Meteorolji'den yapılan son dakika açıklamasına göre "İstanbul'da bugün ve yarın gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor." uyarısı verilmişti. Hava sıcaklıklarının 5-6 derece gerilemesi beklenen İstanbul'da önümüzdeki iki gün yağışlı geçecek. Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre bugün sağanak yağış İstanbul’un yanı sıra, Antalya, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa, Ordu ve İzmir’in doğu ilçelerinde etkili olacak.

TÜM YURTTA HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün ve yarın sağanak bekleniyor. Meteoroloji̇ 1. Bölge Müdürlüğü'nün hava tahminine göre, kentte bugün ve yarın gök gürültülü kuvvetli yağış etkili olacak.

Kentte bugün hava sıcaklığının en düşük 22, en yüksek 29 derece yarın ise en düşük 23, en yüksek 27 derece olması öngörülüyor.

Meteoroloji verilerine göre sıcak havalar birkaç günlüğüne mola verecek, hava sıcaklıkları düşecek. Türkiye’nin iç, batı ve kuzey kesimlerinin büyük bölümünde yağış bekleniyor. Yağışlarla beraber hava da birkaç derece serinleyecek. Yurdu etkisi altına alacak yağmur etkisini çarşamba gününe kadar sürdürecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Antalya, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa, Ordu, Trabzon, Giresun ve Rize çevreleri ile İzmir'in doğu ilçeleri, Isparta ve Balıkesir'in güney kesimleri ve Burdur'un güney ve doğu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Muğla’nın Fethiye ile Antalya’nın Kaş ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. (AJANSLAR)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler