HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul hava durumuna ait son bilgi! 8 Ekim İstanbul hava durumu

İstanbul hava durumu için yapılan uyarıların ardından dün akşam saatlerinde başlayan yağış aralıklarla sürüyor. İstanbul'da hava sıcaklığı 15 derece birden düştü. Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Bursa, Balıkesir, Adana, Osmaniye, Hatay'ın kıyı kesimleri ile Konya'nın kuzey kesimleri ve Sivas çevrelerinin sağanak yağışlı, geçeceği tahmin ediliyor. İşte İstanbul hava durumu ve diğer iller için yapılan değerlendirmeler

İstanbul hava durumuna ait son bilgi!  8 Ekim İstanbul hava durumu

Meteoroloji'den yapılan uyarıların ardından İstanbul'da sağanak yağış başladı. Akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış İstanbullulara zor anlar yaşattı. İşte İstanbul hava durumuna ait son bilgiler...

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yağmur bu sabahta etkili oldu. Taksim'de yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslandı, yanlarında şemsiye taşıyanlar ise şemsiyelerini açarak yağmurdan korundu.

İSTANBUL'DA SICAKLIK 15 DERECE BİRDEN DÜŞTÜ

İstanbul'da hava sıcaklığı 15 derece birden düştü. Dün 27, bugün 12 derece... Sağanak yağışın yarından itibaren İstanbul'u terk etmesi bekleniyor. Pazartesiden itibaren yağış görünmüyor.

Dün hava sıcaklığı Üsküdar'da 27, Kadıköy'de 26, Florya'da ise 25.8 derece olarak ölçülmüştü.

İDO VE BUDO SEFERLERİ İPTAL

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi

BUDO'nun internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, 10.45 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 11.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 12.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

06.45 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 07.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 08.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece), 09.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 10.30 İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya) seferleri de aynı gerekçeyle yapılamadı.

METEOROLOJİ'DEN YENİ UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre bugün yurdun birçok kesiminde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının batı bölgelerde 4 ile 6 derece azalacağı, Orta ve Doğu Karadeniz'de 3 ile 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle güney ve güneydoğu, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Akdeniz ve Antalya çevreleri ile Doğu Karadeniz'de kuvvetli (40-70 km/sa), İç Anadolu'nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 21

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı 19

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı 22

Bursa: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı 17

Adana: Parçalı ve zamanla yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 31

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor 26

Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 29

Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu 29

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 19

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 28


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler