HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Küçükçekmece'de metrobüs kazası: 7 yaralı

İstanbul Küçükçekmece'de servis aracı metrobüs durağında seyir halinde olan metrobüse çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı.

İstanbul Küçükçekmece'de sürücüsünün kontrolünden çıkıp bariyerleri aşan servis minibüsü metrobüse çarptıktan sonra tekrar kendi yoluna savruldu. Olayda çoğu metrobüste bulunan 7 kişi yaralandı.

Ömer A. idaresindeki 34 YK 1692 plakalı servis aracı, D-100 karayolu Topkapı istikametinde seyrederken, Küçükçekmece metrobüs durağı yakınında henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak karşı yönden gelen metrobüse çarptı.

Kazada, metrobüste sıkışan yolculardan 4'ü ve midibüsteki 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Bölgedeki trafik, kaza dolaylısıyla bir süre aksadı. Kazaya karışan araçlar da bölgedeki incelemenin ardından olay yerinden kaldırıldı.

"BENLE METROBÜSTE ÇOK AĞIR BİR ŞEY YOK"

Metrobüse çarparak kaza yapan servis şoförü Ömer Aydın o anları anlattı. Dümdüz gittiği sırada yolda kaydığını ve metrobüse çarptığını söyleyen Aydın, "Dümdüz giderken yolda kaydı, toparlayamadık gittik. Ben kaydım, metrobüs yoluna doğru kaydım o sırada metrobüs geliyordu metrobüse vurdum. Benle metrobüste çok ağır bir şey yok. Ufak tefek çizik şeyler" dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler