HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Sarıyer'de son dakika büyük yangın! Araçlara sıçradı

Ayazağa'da bir otoparkta park halindeki servis midibüsünde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler, midibüsün yanındaki 2 otobüs ile 1 midibüse daha sıçradı. Yangın, ihbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Olay, Sarıyer Ayazağa Mahallesi Hadım Koruyolu Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasının genel müdürlük binası otoparkında saat 15.00 sıralarında meydana geldi.

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da bir giyim firmasının otoparkında otobüste çıkan yangın diğer araçlara da sıçradı.

Sarıyer Ayazağa'da bir giyim firmasının otoparkında park halindeki midibüs alev alev yandı.

Otoparkta bulunan diğer araçlara da sıçrayan yangın kontrol altına alınırken, bir otobüs, 3 midibüs ve bir ticari araç kullanılamaz hale geldi.

İddiaya göre, otopark içerisinde kliması açık, çalışır vaziyette bulunan bir midibüste henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede alev alan midibüste çıkan yangın, park halinde bulunan diğer araçlara da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yanan araçlara müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, bir otobüs, 3 midibüs ve bir hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi.

“350 BİN LİRA ZARARIM VAR”

Yangında otobüsü yanan Emrullah Küçüktürk, “Yandaki arabanın şoförü, klima açık iki saattir burada yatıyor. Çalışan araba da alev aldı. Alev alınca bizim arabalar da yandı. 300-350 bin lira zararım var. Komple yanmış durumda. 350 bin lira zararım var” dedi.


En Çok Aranan Haberler