HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul’a kar sürprizi

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı trafikte seyreden sürücüleri şaşkına çevirdi.

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Mart ayında İstanbul'a kar düştü. İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı trafikte seyreden sürücüleri şaşkına çevirdi. Merter mevkiinde etkili olan kar yağışı kısa süre sonra etkisini kaybetti.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hava sıcaklıklarının ani düşmesinden dolayı sabah saatlerinde İstanbul’un Maslak, Bağcılar, Beylikdüzü gibi yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Yağış, zaman zaman etkisini arttırsa da şu an için herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

İDO’DAN SEFER İPTALLERİ

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün yapılması planlanan bazı seferlerini iptal etti.

İDO’nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, bugün 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı ve 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsleri seferleri yapılamayacak.

Bu arada, dün 19.00 Bostancı-Yenikapı-Bandırma ve 19.00 Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü seferleri de gerçekleştirilemedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Bitlis ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR 5 DERECE DÜŞECEK

Hava sıcaklığının, Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler