HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da dolu yağacak mı? İstanbul hava durumu son dakika!

İstanbul'da dolu yağacak mı diye endişeli bir bekleyiş var. Meteoroji'den son dakika uyarıları geliyor. Özellikle dolu olup olmayacağı, araba sahiplerini endişelendiriyor. Peki bugün dolu yağacak mı? Uzmanlar vatandaşları bugün dışarıda fazla kalmamaları yönünde uyarıyor.

Yağmur kaçta başlayacak, en yoğun en zaman olacak, dolu yağacak mı? İstanbulluların aklında hava durumu ile ilgili ne olacak endişesi var. Özellikle mesai bitiminde eve gidecekler nasıl bir hava durumunda eve gidecekleri geçen seferki gibi doluya yakalanıp yakalanmayacaklarını merak ediyorlar. Peki meteorolojiye göre İstanbul'da hava durumu nasıl, son dakika gelişmeleri neler?

Meteoroloji Genel müdürlüğü sabah saatlerinde İstanbul ve Marmara'ya dair paylaştığı bir uydu görüntüsü ile yağmur dolu kütlelerin ülkeye giriş yaptığı ve İstanbul'da üzerinde yoğunluk olduğunu belirtti. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen yağışın uzun süreceği ekledi ve fazla dışarıda kalınmamasını yönünde uyardı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarıda yapıldı.

İSTANBUL'DA YOĞUN YAĞMURA KARŞI ÖNLEMLER

Meteoroloji'nin uyarılarıyla birlikte İstanbul'da yoğun yağmura karşı önlemler de alınıyor. Metro, alt geçit girişlerine kum torbaları konuluyor. Kadir Topbaş da İstanbululları yoğun yağmura ve olası bir dolu yağışına karşı uyardı.
DIŞ HABER: https://www.mynet.com/istanbulda-alt-gecitlere-kum-torbasiyla-saganak-yagmur-onlemi-110103210770

DOLU'DAN KAÇAN KAPLI OTOPARK'A

Dolu nedeniyle arabasında ciddi hasar yaşayanlar ve bunu görenler bu sefer adeta kapalı otoparklara akın ettiler. Ayrıca otomail galerileri ve vatandaşlar dışarıda kalan arabaları korumak için bazı farklı önlemler alıyor.

MGM, Twitter hesabında ayrıca İstanbul'un radar görüntüsünü de paylaştı. Bu görüntüde de İstanbul merkezde yoğunluk olduğu görülüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler