HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da dolu yağışı ne zaman geliyor? İşte 21 Eylül ve 22 Eylül hava durumu tahminleri

İstanbul'a dolu yağışı bekleniyor! Tahmini 15 milyondan fazla nüfusu olan İstanbul'da dolu yağışı ne zaman gerçekleşecek? Bunun gibi sorular internette sık sık karşımıza çıkarken MGM güncel hava durumu tahminlerini açıklayarak İstanbul'da gerçekleşecek dolu yağışı saati belirlendi. Peki, İstanbul'a dolu yağışı ne zaman bekleniyor? 21 Eylül ve 22 Eylül hava durumu tahminleri güncellendi!

İstanbul'da dolu yağışı ne zaman geliyor? İşte 21 Eylül ve 22 Eylül hava durumu tahminleri

Güncel hava durumu 1 haftadır belirtiyor: İstanbul'da dolu yağışı gerçekleşecek! İstanbul dolu yağışı için saat verildi ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, akşam ve gece saatlerinde İstanbul'u etkisi altına alacak olan dolu yağışı ile ilgili uyarılarda bulundu. Tarih ve zaman verilmesi gerekiyorsa; perşembe gününü, cuma gününe bağlayan gece, İstanbul'da dolu yağışı gerçekleşecek. Meteoroloji mühendisi Hüseyin Öztel, İstanbul'da dolu yağışı ne zaman gelecek sorusu ile ilgili spesifik bir zaman ve tarih aralığı verdi: İstanbul'da bu gece 21.00'dan sonra gece saat 03.00-04.00'a kadar dolu yağışı olabilir." açıklamasında bulundu.
İstanbul'da hava durumu, 21 Eylül akşam saatleri itibariyle 25 derece dolaylarında ve güneşli günü bitirmek üzere. Gece saatlerinde özlenen serin hava geliyor; saat 23.00 sonrasında 17 dereceye düşecek. 17 dereceye ulaşmasıyla birlikte dolu yağışı bekleniyor.

22 EYLÜL HAVA DURUMU TAHMİNLERİ: İSTANBUL'DA DOLU YAĞIŞI ve SAĞANAK YAĞIŞ!

Yağış Edirne'den geliyor. Çorlu'yu sel teğet geçmiş gözüküyor. Doluya karşı güvenlik önlemi alalım mı diye soruyor insanlar. İstanbul'da bu gece 21.00'dan sonra gece saat 03.00-04.00'a kadar dolu yağışı olabilir." açıklamasında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile İstanbul'un kuzeybatı, Çanakkale'nin güney ve Balıkesir'in batı ilçelerinin, gece saatlerinden sonra Marmara'nın kuzey kesimleri ile Bursa, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Marmara ve Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında 4 ila 8 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun batısı, İç Ege ve Göller yöresinde yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler