HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da elektrik kesintisi

Adalar, Ataşehir, Kadıköy, Sultanbeyli, Üsküdar, Beykoz, Kartal, Pendik ve Ümraniye'nin bazı mahallelerinde yarın elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul - İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 09.00-13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler şöyle:

Kınalıada'da, İskele Meydanı, Çarşı ve Akasya Caddeleri ile, Tekinay, Narçiçeği, Ahmet Aykaç, Külhan, Yarbaşı, Fincancı sokakları, Çınartepe mevkisi ve TV Antenleri civarı.

Ataşehir'de Ferhatpaşa Mahallesi, Çoban Tur, MNG Lojistik,G-31, G-39 ve G-47 Sokakları.

Kadıköy'de Merdivenköy Mahallesi, Emin Çınar, Pembe Köşk, Güven, Mitat Süe, İlk Yuva sokakları ile, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi,Hamle ve Sahra Aralığı sokakları.

Sultanbeyli'de Yavuz Selim Mahallesi, Aksa ve Şalgamlı Caddelerine, Fatih Mahallesi, Kuran Kursu Caddesi ve Çakmak Sokak civarı.

Üsküdar'da Yavuztürk Mahallesi, Başbaydar İş Merkezi, Pazar veOrbay sokaklara, Karadeniz Caddesi, Fildişi ve İleri Sokaklara, Sütçüyolu Caddesi, Fatih, Kartal, Didem, Sağlık , Çiğdem, Zafer ve Tosya Sokakları, Okul Caddesi, Okul Arkası,Karayel, Fırın, Samsun, Milli, Ece, Bayram, Sevgi sokaklara, Yeşil Yamaç veDalgıçkent Sitelerine, Mor Sümbül, Tanaydın, Mercan, Yamaç, Akbulut, Çimenli, KanaryaKaranfil sokaklarına, Kayıkent, Raskent, Mavi Kartal ve Yılmazlar Yaşamkent Sitelerine,Sarıkaya, Sarı Kanarya , Saruhan, Çınar, Lale, Piri,Üçer, Uzunyol, Bostan,Şenler, Pak veTok sokaklara , Zeynep Kamil Mahallesi, Zeynep Kamil İlk Öğretim Okulu, Divitçiler Caddesi, Harmanlık, Arakiyeci, Eski Ekmekçibaşı, Körbakkal sokaklara, Selimiye Mahallesi, İGDAŞ ve Zabıta Amirliği civarına, Selimiye İSFALT Müdürlüğü, Atölyeler Caddesi, Karacaahmet Mezarlıklar Müdürlüğü, Selimiye 1.Ordu ve Selimiye İskele Caddesi, Harem Otogar, Bükücüler Han sokak, Harem Otel ve civarı.

Beykoz'da, Kanlıca Mahallesi, 85 Evler, Göksel, Nusretbey, Mithatpaşa veMahmutpaşa sokaklara, Şimşek Yapı Kooperatifi Ormancılar Sitesi,Çubuklu Mahallesi, Piri Reis veHidiv Kasrı, Şehit Ersin Güneri Caddelerine, Mezarlık, Mektep sokaklara, POAŞ Dedeoğlu Caddesi, Reyhan sokak, Sazlıdere Caddesi, Özakademi Sitesi, Havadar Altınçanak sokaklar.

Kartal'da, Yunus Mahallesi,Yeni Fidan Yapı Kooperatifine, Balkan, Karaağaç, Kemal Paşa, Demokrasi ve Yavuz Caddelerine, Yeşil,Pir,Kavaklı, Fener, Gölgeli, Dumanlı,Platin veSüslü sokaklarına, Topselvi Mahallesi, Uzun, Çiçek, Tayyare veKaktüs Sokak.

Pendik'te, Sapan Bağları Mahallesi, Süreyya Paşa Caddesi, Mehmetçik, Dumlupınar, Sakarya, Üsttepe, Bayraktar Sokak ve Parmaklı Camisi sokağı.

Ümraniye'de Madenler Mahallesi, Emsa Jenaratör civarına, Lale ve Nihavent sokaklara, KYK civarı, Perpim İş Merkezi, Madenler Okul civarına, Çağatay ve Aydınlık sokakları.

Üsküdar Barbaros Mahallesi, Maraşal Sokak 3, 5, 7, 8, 10, 12nolu binalar ve Muhtarlık Binasına Mütevelli Çeşme Caddesi 10 ve 18 nolu binalarda ise 09.00-14.00 saatleri arasında kesinti yapılacak. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler