HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'un Anadolu yakasında 9 ilçenin bazı bölgelerine 8 Haziran'da elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıkamaya göre 8 Haziran Pazar günü 09.00-13.30 saatleri arasında elektrik alamayacak yerler şöyle:

Tuzla'da Aydıntepe Mahallesi, Torlak, Yardımcı Gemi, Torgem ve Evren Denizcilik Tersaneleri.

Üsküdar'da Acıbadem Mahallesi, GATA Huzurevi, Eczacı Necip Akar, Bademli, Palmiye, Pıtrak, Menekşe ve Ahududu sokaklar, ÜÇEM konakları, ATA konakları, Raufpaşa Hanı Sokak, Koşuyolu Mahallesi, Kalfa Çeşme, Salih Omurtak, Cevatpaşa ve İsmailpaşa sokaklar.

Pendik'te Sanayi Mahallesi, Çetin Sokak, NTG plastik, Anadolu Cam, Kondemir, Akat Ofset, Gün Işığı, Ara Makine, Teneks Tekstil, Postallı Plastik, Demsa, Güllübağlar Mahallesi, Şeyhli İlköğretim Okulu, Makro Yapı, Yayalar Mahallesi, Dudayev ve Feyza sokaklar, Pınar Caddesi, Bayrak Sokak, Residance Martan, Sosyal Meskenler, Kenan Yılmaz, Yayalar Tarafı köy içi, Kurtköy yoluna doğru, Sır Metal, Yılmazlar Makina İnşaat, Tandoğan Caddesi, Şirin, Kartal ve Gülveren sokaklar.

Sancaktepe'de Paşaköy mevkii, Paşaköy köy içi, Paşaköy Künkçü, Esitaş yanı, Paşaköy Bağlar mevkii civarı.

Maltepe'de İdealtepe Denizer, Dik, Sincap sokaklara, Aydınevler Sanayi Caddesi, Fener ve Sakarya sokaklar, Selçukbey, Oğuzhan, Aslanbey ve Dumlupınar caddeleri, Gayret Sokak, Kırçiçeği Caddesi ve civarı, aynı gün 09.00-16.00 saatleri arasında Tugayyolu Caddesi, Kır, Kar ve Nedret sokaklar, İller Bankası, Evsan, Özderici inşaat ve civarı.

Kadıköy'de Bahariye Caddesi, Kalfaoğlu, Halil Ethem, Nevzemin sokaklar, Moda, Serasker, Yasa, Muvakkithane caddeleri, Güneşli Bahçe, Dumlupınar, Caferağa, Mescit, Tavus, Ferit Bey, Reşit Efendi, Vahap Bey sokaklar ve Halitağa Caddesi.

Ümraniye'de Esenşehir Mahallesi, Set Beton ve civarı, Ferhat, Gedik, Çayır, Bardak, Sarıca, Sümbül , Paloğlu sokaklar, Sıvat yolu, Umur Depo, Bayram Yıldız Fabrikası, Fatma Kotil Fabrikası, Sergen Metal, Süer Çelik, Nobel Pazarlama, Karsan Otomotiv ve 1. Otomotiv.

Ataşehir'de Küçük Bakkalköy Mahallesi, Merdivenköy yolu, Kumru Sokak, Acıbadem Hastanesi, Saray Halı ve civarı.

Kartal'da 09.00-18.00 saatleri arasında Orhangazi Caddesi, Adım Sokak ve civarı. (AA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler