HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da fırtına: Çatı uçtu, ağaç devrildi

Beyoğlu'nda etkili olan şiddetli yağışla birlikte gelen fırtınada öğretmen evinin çatısı uçtu. Bu sırada otoparka giren bir öğretmen ölümden saniyelerle kurtuldu. E-5 Cevizilibağ mevkiinde de fırtına nedeniyle bir ağaç yola devrildi. İki araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücüler canlarını zor kurtardı.

İstanbul'da fırtına: Çatı uçtu, ağaç devrildi

İstanbul’da öğle saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. E-5 Cevizlibağ mevkiinde yan yolda fırtına nedeniyle bir ağaç devrildi. O sırada otoyolda seyir halinde giden sürücüler zor anlar yaşadı.

"ZOR KURTARDIK"

Ağaç iki aracın üzerine devrilirken, araç sürücüleri ölümden döndü. Sürücüler, "Birden rüzgardan ağaç devrildi. Zor kurtardık. Maddi hasar oluştu" dedi. İtfaiye olay yerine gelerek, ağacı yoldan kaldırdı. Trafikte de yoğunluk oluştu.

BEYOĞLU ÖĞRETMEN EVİNİN ÇATISI UÇTU

Öte yandan Beyoğlu öğretmen evinin çatısı uçtu. Bu sırada öğretmen evinin otoparkına giren bir öğretmen ölümden saniyelerle kurtuldu. Çatıdan kopan parçalar ise sokağa savruldu. Olay yerine gelen itfaiye sokağa düşen çatıyı kaldırmak için çalışma başlattı. Öğretmenevinin yan tarafında da bir lise de bulunuyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler