HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da inanılmaz görüntü

Yıllık izni Ramazan Bayramı tatili ile birleştiren İstanbullular hala dönmedi. Neredeyse günün her saatinde yoğunluk yaşanan kentte trafik çok düşük seviyede... Dün akşam saatlerinde Ramazan Bayramı için İstanbul dışına çıkan yurttaşların tatilin son bulmasıyla kente dönüşe geçmesiyle birçok noktada trafik kilitlenmişti. Tekirdağ’dan dönen yurttaşlar, Malkara-Tekirdağ-İstanbul hattında yoğunluğa neden olmuş, durma noktasına gelen trafikte kuyruğun sonu gözükmemişti.

İstanbul'da inanılmaz görüntü

Ramazan Bayramı nedeniyle tatilciler İstanbul'dan ayrılmıştı. Trafikte yoğunluk yaşanan kentte 4 gün boyunca adeta in cin top oynadı. Dün öğleden sonra başlayan dönüşlere rağmen saat 12.50 itibariyle trafik yoğunluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) verilerine göre yüzde 13 olarak görüldü.

E-5 Karayolu'nda herhangi bir yoğunluk yaşanmazken, ana arterlerde de yollar tamamen açık. Sadece tamirat yapılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Asya'dan Avrupa'ya geçişte yoğunluk yaşanıyor.

DÜN AKŞAM YOĞUNLUK YAŞANMIŞTI

Ramazan Bayramı için İstanbul dışına çıkan yurttaşların tatilin son bulmasıyla kente dönüşe geçmesiyle birçok noktada trafik kilitlendi.

Tekirdağ’dan dönen yurttaşlar, Malkara-Tekirdağ-İstanbul hattında yoğunluğa neden oldu. Durma noktasına gelen trafikte kuyruğun sonu gözükmedi.

Trafik ekiplerinin de denetimlerini sıkılaştırdığı bildirildi.

KOCAELİ YÖNÜ DE YOĞUNDU

İstanbul’a dönenlerin diğer bir güzergahı da Kocaeli’ydi.

Son yıllarda siber saldırılarda kullanılan yöntemler nelerdir?

TEM ve D-100 karayolunun Kocaeli kesiminde İstanbul istikametine doğru trafik tıpkı Tekirdağ’da olduğu gibi durma noktasına geldi.

Tatilciler nedeniyle kent geçişinde de trafik akışı yavaşladı.

Öte yandan Balıkesir, Bursa ve Muğla da İstanbul’a dönüşe geçen yurttaşların yarattığı trafikten nasibini aldı. Çanakkale’de feribot iskelelerinde yoğunluk vardı.

Eskihisar-Topçular hattında gemi sayısını 18’e çıkaran İDO’ya ait iskelede yoğunluk gece de devam etti.


En Çok Aranan Haberler