HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da sahte içki operasyonu

İstanbul Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen sahte içki operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İstanbul Jandarma Komutanlığı, Arnavutköy'de insan sağlığını tehlikeye sokacak şekilde sahte içki üretimi yapan ve bunları il genelindeki gece kulüpleri, otel ve restoranlara pazarlayan bir suç örgütünü tespit ederek, takibe aldı.

Takip sonucunda, şüpheli şahısların imal etikleri sahte içkileri depoladıkları ve lüks restoranlara dağıttıkları belirlendi. Bunun üzerine Arnavutköy Tayakadın Mahallesi'nde 3 adrese dün 06.30'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda E.D, C.K. ve S.K. yakalandı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 155 bir litrelik votka, 81 bir litrelik viski, 60 litre doluma hazır şişelenmemiş alkol, bin 922 çeşitli markalara ait boş içki şişesi, 10 bin 518 sahte bandrol etiketi, 1 ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 18 dolu fişek, 11 bidon-hortum-leğenden oluşan buharlaştırma düzeneği, 3 sıcak hava üfleme ve plastik eritmede kullanılan piknik tüpü, çok sayıda şişe kapağı ele geçirildi.

İncelemede şüphelilerin boş içki şişelerini ve kapaklarını topladıkları, şişeleri temizledikten sonra yaptıkları sahte içkileri orjinal şişelere koyarak ambalajladıkları ve piyasaya sürdükleri belirlendi.

Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler