HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İSKİ, İstanbul'da su kesintisi olacak yerleri duyurdu

İSKİ, İstanbul'da su kesintisi yaşanacak yerleri resmi internet sitesinden vatandaşlarla paylaştı. İstanbul'da su kesintisinden nerelerin etkileneceğini haberimizden öğrenebilirisiniz.

İSKİ, İstanbul'da su kesintisi olacak yerleri duyurdu

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü (İSKİ), vatandaşları İstanbul'da su kesintisi hakkında bilgilendirmeye devam ediyor. Bugün İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yaşanan su kesintisi üzerine vatandaşlar kesintinin nedenini ve ne kadar süreceğini öğrenmek için İSKİ resmi internet sitesini aramaya başladılar. İSKİ internet sitesinden yaşanan ve yaşanacak olan su kesintileri konusunda vatandaşları bilgilendirdi. İşte İstanbul'da su kesintisi yaşanacak yerler ve su kesintileri hakkında detaylı bilgiler...

KADIKÖY

Bugün Kadıköy'de su kesintisi yaşanacak. Kesinti sabah saat 11.00 civarında başlayıp akşam saat 18.00 civarı sona erecek. Yaşanacak su kesintisinden Rasimpaşa ve Osmanağa Mahallesi etkilenecek. İSKİ'den yapılan açıklamada, 100 mm çaplı şebeke hattı arızasından dolayı kesinti yapılacağı ifade edildi.

Ayrıca yine Kadıköy'de 100 mm çaplı şebeke hattı arızası nedeniyle su kesintisi yaşanacak. Saat 18.00 civarı sona erecek kesintiden 19 Mayıs Mahallesi etkilenecek. Öte yandan Kadıköy'de 19.00 civarı sona erecek bir diğer su kesintisinden Dumlupınar Mahallesi, Eğitim Mahallesi ve Fikirtepe Mahallesi etkilenecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler